Facebook

De sidste detaljer finpudses fredag aften

cd5793ee97c1e837fbf636f02084a772.jpg
20-03-2015

Af Thomas Jansen

Tiden er kommet til at finpudse de sidste detaljer og sikre alle aftaler på plads. Tiden er kommet til generalprøven inden premieredagen venter.

Mens premieren skal udspille sig på ”den store scene”, hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena, så afvikles generalprøven, forårets sidste træningskamp inden det går løs, i Brabrand, hvor der venter i sidste kompetent test.

Kampen mod Brabrand afvikles fredag aften, og her går Jammerbugt FC mandskabet ind for at få afklaret de sidste detaljer inden det gælder Thisted FC i forårspremieren om en uges tid.

- Det er den sidste test. Det er dejligt. Det betyder nemlig at vi skal til at i gang for alvor, lyder det med et miks af begejstring og spænding i stemmen fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, inden turen går til Brabrand. Her forventer han en god sidste test.

- Det er en god modstander og det er vigtigt, at vi igen kan teste os af mod en modstander fra egen række. Det er rigtig fint at det har været muligt her i de sidste kampe.

Men selvom det er vigtigt med den rette modstander i disse træningskampe, så handler det først og fremmest om eget spil.

- Udover det er endnu en lejlighed til at vi kan vænne os til spillet på græsbane, så handler det om at vi skal have de sidste aftaler på plads. Jeg synes vi har gjort det godt i de seneste par træningskampe og det skal vi bygge videre på. Vi skal arbejde på den sidste fysik og vi skal finpudse forskellige ting, forklarer Bo Zinck, som føler sig klar, selvom han også er klar over, at træningskampe er en ting og turnering en anden.

- Det er altid svært at vurdere vores udgangspunkt ud fra træningskampe, men jeg synes der er mange positive ting at se. Nu glæder vi os bare til at komme i gang med det sjove. Komme i gang med kampene om point. Det er derfor vi arbejder hårdt hver uge hele vinteren. Vi glæder os og begynder at blive spændte. Efter kampen mod Brabrand, venter en rolig træningsuge og så har vi friske ben og friske hoveder. Så er vi klar, lyder det bestemt fra cheftræneren med henvisning til sæsonpremieren d. 28. marts hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 15.00 mod lokalrivalerne fra Thisted FC.