Facebook

Debutant blev matchvinder - Blokhus FC sejrede 1-0

Olcay tæt på.jpg
20-03-2010

(Foto: Olcay Senoglu, Debutant og matchvinder mod Varde)

 

Varde IF   -   Blokhus FC   0-1  (0-1)

0-1 Olcay Senoglu  35. min

 

Blokhus FC´s Startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Alex Ndugga (Ind 46 min.: Nickolaj Thomsen) , Bobo Niambele, Peter Tranberg, Muhammed Akinci (Ind 75 min.: Martin Winther), Jeppe Østenkær (Ind 80 min.: Micky Malling)

Angreb: Olcay Senoglu

 

På bænken: René Bech, Rasmus Christiansen, Martin Winther, Micky Malling, Nickolaj Thomsen.

 

Af Torben Pedersen

Mens flere klubber måtte nøjes med træningskampe denne weekend, fordi flere baner ikke er spilleklar, kunne Blokhus FC istedet rykke godt 250 kilometer sydvest på, da Varde var værter i premieren.

Henning Pedersen gav torsdag udtryk for at han var særdeles glad for at komme igang, og samtidig fik træneren den bedst tænkelige start på turneringen, da holdet hentede en 1-0 sejr. Olcay Senoglu scorede for Blokhus FC, og københavneren fik dermed en ønskestart i Blokhus FC.

Kampens første 20 minutter forløb også efter planen, og Blokhus FC startede rigtig godt. Men som tingene skred frem indspillede nerverne også, og spillet blev mere jævnt fordelt. Derfor måtte der fight til, og det kom der så sandeligt også.

Og bedst som spillet ikke rigtig flød som det var planen, kom Blokhus FC foran 1-0 på et godt opspil i højresiden. Olcay Senoglu sendte Alex Ndugga afsted i dybden, og Ndugga fandt med en skrå tilbageaflevering igen Senoglu, der tæt under mål scorede til 1-0.

Det var med andre ord to debutanter der stod bag dagens mål, og det bragte smilene frem i lejren. Ikke mindre end 5 spillere fik debut i dag, og selvom de har spillet sammen i træningskampe, er turnering noget helt andet. Så godt gået af drengene mod Varde, som ellers normalt har et godt tag i Blokhus FC på vestkysten.

2. halvleg var dog en noget anderledes historie, og hverken god eller velspillet på nogen måde. Og der skal banen absolut ikke have skylden, for den var i en særdeles god stand. Godt arbejde af folkene i Varde, som gjorde kampen mulig.

Spillet var krampagtig og lidt tilfældigt, og der var med andre ord tale om en rigtig premierekamp, med nerve og fight.

Hjemmeholdet fik et godt overtag efter pausen, og skulle jo også frem på banen for at udligne. Varde havde tilløb til flere gode muligheder, uden dog at Brian Ulstrup i Blokhus FC-målet for alvor kom på arbejde.

Blokhus FC havde tilgengæld chancen for at lukke kampen flere gange, men Muhammed Akinci og Olcay Senoglu var kun tæt ved. Især Muhammed Akinci måtte græmme sig efter en kolosal afbrænder på hovedstød 2 meter fra mål, hvor han headede lige på keeperen.

Olcay Senoglu loppede den ene gang flot over keeperen, men bolden gik i sidenettet. Og en mulighed mere til angriberen strøg tæt forbi stolpen. Men Senoglu kan dog alligevel glæde sig over, at kunne bringe 3 point med tilbage til Blokhus, og en scoringen med hjem til konen i Brøndby.

Dermed er Blokhus FC kommet godt igang med sæsonen, og eneste minus i den sammenhæng må være at Andreas Damgaard fik advarsel mod Varde, hvilket giver ham karantæne hjemme mod AGF næste weekend. Det er selvfølgelig et problem man skal have løst i ugens løb.