Facebook

Debutant Kasper Sørensen klar på mere

KasperSoerensenProfil.jpg
02-05-2015

Af Thomas Jansen

I sidste runde, på udebane i Svendborg, fik Jammerbugt FC’s nye Skagbo, Kasper Sørensen, sin debut i 2. Division.

Med nederlaget var det var det ikke ligefrem en drømmedebut, men det ændrer ikke ved, at da den unge angriber trådte ind på grønsværen, så leverede han en god præstation. En opløftende oplevelse for Kasper Sørensen, som fik en lidt uheldig start på sin Jammerbugt FC karriere grundet en skade.

- Min start i klubben var ganske fin den første måneds tid, men så ramte jeg desværre ind i en fiber i baglåret. Den holdte mig ude i godt to måneder, så det har været lidt op ad bakke det sidste stykke tid. Nu det bare kigge fremad og håbe på det bedste, fortæller Kasper Sørensen, som med sin debut nu har fået smag for mere.

- Det var, trods resultatet, fedt at få min debut. Der var da selvfølgelig lidt sommerfugle i maven, men de forsvandt da jeg kom banen og jeg synes egentlig det gik ganske fint.

Den lovende indsats var som bekendt ikke nok til at få point med hjem fra Svendborg, selvom Kasper Sørensen vurderer Jammerbugt FC mandskabet undervejs var tæt på at få vendt tingene.

- Synes der er godt styr på tingene den første times tid, men da de scorer til 2-1 på straffe er det som om luften går lidt af ballonen. Med lidt held kunne vi have udlignet til 2-2 inden de realt lukker kampen til 3-1, forklarer angriberen, som er klar til at rette op på resultaterne i lørdagens kamp på hjemmebane mod Odder IGF.

- Efter to kampe med nul point, skulle vi gerne tilbage på sporet og have tre point mod Odder. Er vi alle topmotiveret og klar, er jeg også sikker på det nok skulle være muligt.

Kasper Sørensen og resten af de blåblusede fra Jammerbugten løber på banen mod Odder IGF lørdag d. 2. maj kl. 15.00.