Facebook

Dejlig hjemmesejr sikrer top seks placering

Bo_Zinck_-_2011.jpg
07-06-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC tog onsdag aften en sejr hjemme over Skovbakken, og kan nu jagte tredjepladsen med sikkerhed om minimum top seks.

- Jeg mener vi generelt spiller en god kamp, hvor vi er i spillemæssig dominans. Det er en lige kamp, men jeg mener vi er bedst, fortæller Bo Zinck, som var glad for at få vasket den mindre gode præstation fra forrige runde væk.

- Der kommer intensitet på kampen og vi investerer det vi skal og præsterer godt. De spillere der er med, som ikke har spillet så meget i foråret, gør det ligeledes glimrende, så det er positivt. Det var dejligt at få vasket præstationen i Varde væk.

Trods den positive evalueringen, fremhæver cheftræneren også et par ting, som der nu skal arbejdes lidt med i de kommende kampe.

- Vi kommer rigtig godt i gang i 2. halvleg, men ved føringen 1-0 skal vi være lidt mere skarpe på vores omstillingen, så vi får lukket kampen. Vi fik sejren alligevel, og er nu sikre på en placering i top seks, hvilket har været et internt mål denne sæson. Så alt i alt var det en dejlig sejr, ikke mindst fordi det var på hjemmebane, fastslår Zinck, som nu kan se frem til et spændende slutprogram mod blandt andre Næsby og Svendborg, som begge også spiller med om tredjepladsen. Inden der skal krydses klinger med disse to venter dog formstærke FC Sydvest i tredjesidste runde.

- Det bliver en svær kamp, men henter vi en sejr dernede, så begynder det altså at se rigtig godt ud i forhold til de sidste par kampe.

Kampen i det Sønderjyske mod FC Sydvest spilles lørdag d. 8. juni kl. 15.30.