Facebook

Den blå bølge godt fra land med point i Brabrand

UT.jpg
Arkivfoto. Det var svært at finde den rette grimasse ovenpå premiere resultatet. På den ene side var 1-1 og et point på udebane mod Brabrand ganske godt, men på den anden side havde man været få minutter fra alle tre.
05-08-2018

Af Thomas Jansen

Det var en hård start, der ventede Jammerbugt FC i sæsonpremieren, hvor 1. divisionsnedrykkerne Brabrand inviterede ind til sæsonens første fløjt på deres altid svære hjemmebane.

Denne lørdag var den endda en ekstra udfordring. Sommerens sydende sol havde nemlig sat sit præg på underlaget i 2. divisions første runde kamp.

- Det var en bane, som ikke var 2. divisionsfodbold værdig, desværre. Det var synd for Brabrand og det var synd for 2. division, og det var tydeligt, at Brabrand, der havde forsøgt at hente hjælp hos kommunen, var kede af situationen. Men det var naturligvis ens for begge parter, og heldigvis kostede det ingen skader i dag, lød det fra Jammerbugt FC cheftræner efter kampen, som bar præg af forholdene.

Det blev således ikke nogen velspillet kamp med pasninger og veludførte kombinationer. Derimod var det en intens kamp, der bød på masser af hårde dueller og dødbolde.

Det var Jammerbugt FC der kom bedst fra start i den jævnbyrdige herrefigth. Et indlæg blev sendt mod bagerste stolpe, hvor Jammerbugt FC’s Morten ”UT” Thomsen dukkede op og sparkede bolden på overliggeren. Reposten kom Lasse Steffensen før på, og han sørgede for en 1-0 føring til Jammerbugt FC.

Herefter bølgede spillet lidt frem og tilbage, og Jammerbugt FC havde flere veludførte omstillinger, som kunne have sikret holdet en større føring. Men det forblev en chancefattig kamp, og trods en 2-3 gode chancer, så lykkedes det ikke at få nettet til at blafre igen.

I stedet straffede hjemmeholdet Jammerbugt FC til sidst. Blot få minutter før tid kom værterne først på et frispark og headede udligningen i mål.

1-1 stod det og det blev det ved med. Således delte de to hold i premieren. Et resultat der ikke kunne indvendes meget mod, trods det at udligningen kom irriterende sent i kampen.

- Det var en svær kamp på flere parametre. Banen satte som nævnt sine begrænsninger, og så kom Brabrand med tempo og intensitet fra 1. division i sit spil. Det er selvfølgelig virkelig irriterende, at de scorer så sent i kampen, men i bund og grund leverer vi en god indsats og det er også et fair resultat, synes jeg. Et point ude mod nedrykkerne fra landets næstbedste række i sæsonpremieren er ganske fornuftigt. Der var gode indsatser og i det hele taget masser af positivt at tage med videre ind i sæsonen. Vi fik vist, at vi er svære at spille og skabe chancer mod, og vi har fået point med hjem, evaluerede Bo Zinck med afdæmpet tilfredshed i stemmen.

Nu skal posen rystes frem til pokalopgøret mod VSK Aarhus tirsdag aften, og så venter Aarhus Fremad i sæsonens første hjemmekamp i 2. division.