Facebook

Den blå bølge ruller igen!

FrodeTilTraening.jpg
06-08-2015

Så er tiden kommet til at tage hul på endnu en ny sæson. Premierekampen skal spilles fredag aften og Jammerbugt FC er klar til det går løs.

Det er en interessant sæson der venter. Hos Jammerbugt FC skal et nyt trænerteam sætte sit præg på spillet og videreudvikle holdet mod nye mål. Samtidig er det første sæson med den nye turneringsstruktur, som giver et helt andet sæsonforløb. Der er med andre ord meget spændende at se frem til.

Det gør sig også gældende for sæsonpremieren. Her åbner Jammerbugt FC nemlig sæsonen på hjemmebane mod Aarhus Fremad, som er tilbage i 2. Division. Et kig tilbage til tidligere sæsoner vækker minder om mange tætte og spændende kampe mellem Jammerbugt FC og Aarhus Fremad, og nu venter endnu en. Det er cheftræner Frode Langagergaard, som har en fodboldfortid hos fredagens modstander, meget enig i.

- Vi har set meget frem til fredag. Sæsonpremieren er altid noget særligt. Der er gjort mange forberedelser, der er arbejdet hårdt og spændingen er stor. For mig personligt bliver spændingen ikke mindre af, at det er min første sæson i spidsen for Jammerbugt FC og så lægger vi oven i købet ud mod min gamle klub Aarhus Fremad, som dengang spillede i landets bedste række, fortæller Jammerbugt FC cheftræneren, som forventer det er et stærkt Aarhus Fremad mandskab der tjekker ind på Sparekassen Vendsyssel Arena fredag aften.

Århusianerne var da også helt urørlige i sidste sæsons Danmarksserie, hvor en tilbagevenden til divisionsfodbold blevet sikret på sikker vis.  Her blev det til hele 22 sejre i 26 kampe, og en sikker placering på førstepladsen med hele 20 point til nummer to i tabellen.

- Aarhus Fremad er en god klub. Det er en stærk klub med stærkt sammenhold. Fredag kommer de uden tvivl med masser af selvtillid. De er tilbage i divisionen efter en tur nede i Danmarkserien, hvor de vandt stort set alt og rykkede meget sikkert op. En sådan selvtillid kan meget vel give en del point her i starten af sæsonen, spår Frode Langagergaard, som dog ikke har i sinde af efterlade nogle point til sin gamle klub i sæsonpremieren.

- Jeg synes også vi selv står stærkt rustet til sæsonens udfordringer. Vi gjorde også god figur i sidste sæson og har ligeledes selvtillid. Derfor tror jeg også det bliver tæt i premierekampen. Men med den rette ydmyghed, koncentration og arbejdsomhed, så er jeg sikker på vi kan sikre os sæsonens tre første point og komme godt fra start, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt i den nye divisionsstruktur.

Forud for første fløjt er der sædvanen tro arbejdet hårdt med sæsonforberedelser, hvor hård fysisk træning, træningskampe og i denne omgang nye ideer har fyldt kalenderen ud.

- Vores sæsonforberedelser er forløbet rigtig fornuftigt, men i sommerpausen er tiden knap og vi har derfor været lidt udfordret i forhold til at få den endelige trup på plads. Men jeg mener uden tvivl, at det er lykkes os at samle en stærk og en styrket trup, forklarer Frode og fortsætter;

- I trænerteamet er sammensætningen også ny. Her er Tommy Pedersen trådt godt ind som ny assistenttræner og han skal blandt andet bidrage til ro og optimale forhold for de unge spillere. Ligeledes er Thomas Skibsted ny målmandstræner kombineret med funktionen som fysisktræner. Det giver os et meget stærkt team og vi er klar. Men med nyt trænerteam er også præsenteret nye ideer på træningsbanen og i forhold til vores spilkoncept. Det har spillerne taget rigtig godt imod og humøret er højt, så vi er meget fortrøstningsfulde forud for sæsonpremieren. Nu glæder vi os bare til første fløjt lyder.

Der er ikke længe til dette fløjt lyder. Fredag d. 7. august kl. 19.00 går det løs på ny, når Jammerbugt FC tager imod Aarhus Fremad i sæsonens første runde.

Den blå bølge ruller – vi ses på stadion!