Facebook

Den blå bølge ruller syd på lørdag

Zinck.jpg
25-04-2014

Af Thomas Jansen

Efter sejr over Næsby på Sparekassen Vendsyssel Arena i mandags, gælder det lørdag en udebane tur til FC Sydvest.

FC Sydvest er, som tabellen tager sig ud efter 20 spillerunder, en del af kampen for at undgå nedrykning, og det samme var tilfældet sidste gang de blåblusede fra Jammerbugten tog turen til Tønder. Her endte det ikke videre godt for Jammerbugt FC’s divisionsmandskab, der måtte rejse slukørede hjem med en sønderjysk lussing på 0-3. Hjemme i Jammerbugten har de seneste to opgør mod FC Sydvest dog kastet 6 point og en målscore på 5-1 af sig, og Jammerbugt FC cheftræneren er da heller ikke interesseret i at skulle tage tomhændet fra Tønder endnu engang. Han er dog meget bevidst om at kommer til at kræve hårdt arbejde at undgå dette.

- Det er en af de svære kampe vi kører ned til. Det er samme situation som sidste år, hvor Sydvest kæmper for livet. Derfor skal vi ganske enkelt være helt klar fra start, ellers ender det som sidst vi tog turen, og det skal ikke ske igen, slår Bo Zinck fast inden taktiktavlen og det øvrige udstyr pakkes på bussen mod Tønder. En lang tur mod en svær bane at besøge.

15 ud af sine 20 point har FC Sydvest således hentet på egen bane denne sæson, og sæsonen der før 21 af 33 point. Det vidner om, at ikke mange af de gæstende hold kommer fra Tønder med fuldt pointudbytte i bagagen.

- FC Sydvest er stærke hjemme på egen bane, men selvom det er en af de længere ture, så glæder vi os, og vi har mange positive ting at tage med fra vores seneste tre kampe. Er vi klar fra start, så tror jeg fuldt og fast på sejr, forsikrer cheftræneren, som i hvert fald kan glæde sig over at alle i truppen lige nu er fysisk klar. 

- Vi har haft nogle skader og karantæner her i starten af foråret, men alle er på nuværende tidspunkt klar, og det er en luksus at kunne vælge frit, slutter Bo Zinck, som må vente med at finde ud af om den mentale tilstand er i samme gode forfatning som den fysiske. Det vil vise sig lørdag eftermiddag i Tønder.

Bo Zinck og hans tropper ruller den lange tur syd på lørdag d. 26. april udelukkende for at hente tre point med hjem. Men andre vælger måske at benytte lejligheden til at gøre en god handel blandt grænsebutikkernes mange fristende tilbud – husk blot på at tjekke ind på BankParken i Tønder kl. 14.00, for så ruller den blå bølge i kampen om de tre point.