Facebook

Den fik et gear ekstra i 2. halvleg

f7ebbb2b173b92be8919efe0367cdf401.jpg
09-06-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC sørgede i tredjesidste spillerunde for en hjemmesejr på 3-0 over Middelfart. Et resultat cheftræneren var godt tilfreds med.

- Det var en god sejr. Vi holder nullet for anden kamp i træk og scorer selv tre, konstaterer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som samtidig vurderer at de tre scoringer sagtens kunne være blevet til flere.

- Sejren var fuldt fortjent, og det kunne sagtens være blevet til flere mål. Vi brænder et straffe og Nickolaj Thomsens mål bliver annulleret lidt uforståeligt fra hvor vi står. Men vi vinder kampen 3-0 og er ganske godt tilfredse.

Jammerbugt FC sad da også på spillet det meste af kampen, men det var først i 2. halvleg, at der for alvor kom gang i det fremadrettede spil.

- Vi er klart bedre efter pausen, hvor vi virkelig begynder at køre på og skabe chancer. Her får vi presset dem godt. Det er flot af spillerne, at de efter en 1. halvleg på det jævne, formår at gå ud og give den et gear ekstra. Så alt i alt en god dag og en fin sejr, slutter Zinck, som nu skal se frem mod sæsonens sidste hjemmekamp inden der i sidste spillerunde sluttes af med en udekamp mod FC Djursland.

Sæsonens sidste hjemmekamp spilles lørdag d. 14. juni kl. 15.00 mod FC Svendborg.