Facebook

Den gode form skal fastholdes

Bo-og-baenken.jpg
05-04-2015

Af Thomas Jansen

Det er har været et fornøjeligt forår indtil nu for de blåblusede Jammerbugt FC spillere. Maksimum pointhøst og 8 scorede mål.

Thisted FC og Varde IF er således blevet slået med henholdsvis 4-1 og 4-2, og 2. Påskedag venter nu FC Sydvest på eget græs på Sparekassen Vendsyssel Arena. Her skal den blå bølge forsøge at spille forårets syvende, ottende og niende point hjem.

- Vi skal fortsætte det vi har gang i, og ikke mindst fortsætte hvor vi slap sidst vi spillede på hjemmebane. Her spillede vi os til en rigtig god sejr og jeg forventer at se et toptændt Jammerbugt FC mandskab, som vil ud og gøre det mindst lige så godt mod FC Sydvest, fremhæver Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck og tilføjer;

- Vi skal også gøre det godt, hvis vi vil vinde mandag. Der er sket meget siden vi vandt nede hos Sydvest sidste år. FC Sydvest sluttede rigtigt af i efteråret og har siden fået en række nye spillere, heriblandt et par amerikanere, og det fremstår i det hele taget som et styrket hold.

Mandagens modstander er også kommet godt fra land i det nye år. Fire point er det blevet til efter en udesejr over FC Svendborg og en uafgjort hjemme mod Odder. Derfor er man i Jammerbugt FC lejren også godt klar over, at det kommer til at kræve en stor arbejdsindsats hvis udbyttet skal være tre point.

- FC Sydvest er et solidt og fysisk stærkt hold, og det bliver en kamp lige til stregen. Vi vil forsøge at spille vores spil, men årstidens svære bane vil betyde at det fremfor alt bliver hårdt arbejde og duelspil, som kommer til at afgøre kampen. Vi møder, som det altid er tilfældet med vores modstander, FC Sydvest med respekt. En respekt som ikke skal holde os tilbage, men derimod holde os på tæerne. Vi går nemlig 100% efter sejren når vi løber ind på egen bane. Det er altid vores udgangspunkt, understreger Zinck inden af runder af;

- Der bliver uden tvivl noget at se til, men vi har en stor tro på tingene her på vores hjemmebane. Ikke mindst efter Thisted kampen.  Lad os håbe på flot fremmøder på lægterne.

Skulle du have lyst til at lægge vejen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena 2. Påskedag, mandag d. 6. april, så er det kl. 15.00 det går løs mellem Jammerbugt FC og FC Sydvest.

Vi ses på stadion!