Facebook

Den gode form skal fortsætte mod Varde

7a1d70ab551bd530e42b06e3c24a7658.jpg
05-09-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag eftermiddag skal Jammerbugt FC forsøge at forsvare sin 1. plads i tabellen, når de sammen med Varde IF træder ind på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Det er et oprykkerhold den blå bølge tager imod, men trods de nye arbejdsbetingelser, så har Varde IF hurtigt vænnet sig til livet i 2. division. Siden nederlaget i sæsonpremieren er det nemlig blevet til en uafgjort og senest to sejre. Den sidste af dem med hele 4-1 over Skovbakken, som ellers havde gjort rent bord med 9 point i sæsonens tre første kampe. Derfor er Jammerbugt FC cheftræneren også på vagt forud for opgøret.

- Der venter os en svær opgave lørdag. Varde IF er meget stærke i omstillingsspillet og fremstår i det hele taget som et hold, en enhed, men de rummer samtidig nogle stærke individualister, som vi skal holde særligt øje med, forklarer Bo Zinck, som samtidig har stor tro på de blås egne evner.

- Det samme gør sig gældende for os selv. Vi spiller også som en enhed og har mange spillere som kan skabe problemer for vores modstandere, og vi har nu vundet fire kampe i træk, inklusiv pokalkampen. Senest, i vores udekamp mod FC Sydvest, skiftede vi et par spillere og vinder alligevel i en kamp, hvor også vores indskiftere viste rigtig gode takter. Det vidner om, at vi har en rigtig stærk trup denne sæson, understreger Zinck, der trods de gode takter er meget opmærksom på, at det hårde arbejde skal fortsætte.

- Vores spil fungerer godt i øjeblikket og vi har stor tro på tingene. Men tingene kommer ikke af sig selv, og det er vigtigt vi holder fast. Vi skal blive ved med at arbejde hårdt, være fokuseret og koncentreret samt gå ydmygt ind til alle vores opgaver. Gør vi det, kan vi fastholde denne gode form vi befinder os i.

Med det øverst i bevidstheden forudser Bo Zinck en god kamp, hvor også rammerne får et ekstra løft med fejringen af Jetsmark IF’s 40 års jubilæum.

- Vi går ind til kampen med den sædvanlige respekt for vores modstander, men ved at på hjemmebane skal vi vinde. Det håber jeg, at vi kan gøre ved at fortsætte det offensive spil, som vi har vist denne sæson, og som har skabt rigtig mange chancer for os. Jeg tror det kan blive en god kamp. Jeg glæder mig, og så skal vi ikke glemme, at jubilæumsfesten efter kampen bare bliver væsentlig sjovere med en sejr.

Det er så sandt som det er sagt, men uanset hvad, så er der lagt op til fest. Du kan læse mere om jubilæums aktiviteterne før, under og efter kampen ved at klikke her.

Jammerbugt FC – Varde IF fløjtes i gang lørdag d. 6. september kl. 16.00. Vi ses på stadion!