Facebook

Den gode start skal fortsætte på hjemmebane

Emil_og_Sune.jpg
Emil Haucke og Sune Gundersen er to blandt flere hjemmebane debutanter på Blokhus FC mandskabet til kampen mod Kjellerup IF.
10-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Efter sidste weekends udebanesejr mod BSV i det nordsjællandske, gælder det denne weekend sæsonens første hjemmekamp på Jetsmark Stadion.

Her kommer Kjellerup IF, der blandt andre byder på et gensyn med klubbens tidligere spiller Esben Sørensen, på besøg.

Det blev som bekendt en fornuftig start på sæsonen med en 3-1 sejr i den første kamp mod BSV, hvilket lover godt inden lørdagens møde mod Kjellerup IF.

Kjellerup startede sin sæson på hjemmebane mod Marienlyst, hvor de ikke lige så godt fra start. Kjellerup måtte spille med en mand i undertal i 88 minutter, da den ellers rutinerede herre Ralf Pedersen, fik vist det røde kort, da der blot var spillet to minutter. Derefter var det en lang sej kamp for Kjellerup IF, som ellers kæmpede bravt indtil kræfterne slap op i 2. halvleg.

Kjellerups træner Tom Søjberg om nederlaget i sæsondebuten

Jeg synes Marienlyst fik nogle nemme mål, sukkede Kjellerup-træner Tom Søjberg efter kampen. Vi havde store problemer på kanterne ved indlæg og gav dem for mange hjørnespark. Der var vi sårbare i denne kamp. Jeg synes også vi lavede alt for mange begynderfejl så usikkerheden bredte sig mere og mere til hele holdet.

Sådan lød det fra Kjellerup træneren efter sæsonpremieren, og nu går han og holdet helt sikkert efter at komme tilbage på sporet med point på kontoen. Blokhus FC cheftræner Bo Zinck har dog forberedt sig, og har selv en plan om at hente alle tre point.

Bo Zinck’s syn på lørdagens kamp mod Kjellerup IF

- Ja, de har jo mistet et par profiler inden sæsonen, plus at de i forbindelse med opgøret mod os jo mangler Ralf Pedersen, der har karantæne. Han er normalt en vigtig brik for dem. Men jeg tror absolut, at de har tænkt sig at komme her op for at jagte point. Jeg regner lidt med, at de nok vælger et defensivt udgangspunkt, for så til gengæld at holde fokus på det de er gode til, som er deres omstillingsspil samt dødbolde. Specielt ved dødboldene er de ufattelig skarpe og et af de bedre hold i rækken på det område. Det betyder samtidig, at det for os gælder om at bevare masser af tålmodighed og prøve at få masser af tempo og energi i vores spil. Og det bliver bestemt vigtigt, hvis vi skal kunne åbne op for Kjellerups defensiv, vurderer Bo Zinck og fortsætter.

- En vigtig ting vil også være det at bygge videre på sidste weekends sejr. Derudover er det også vigtigt, at vi spillemæssigt får bygget videre på vores spil og bliver endnu bedre til at spille efter vores eget koncept. Kan vi holde os til taktikken og ikke give for mange dødbolde væk, så er jeg overbevist om, at vi nok kan få en god start på Jetsmark Stadion.

Kom og støt op omkring holdet lørdag klokken 15:00!

Og det kan de jo så passende gøre, ved at give alle de fremmødte tilskuere en sejr at nyde resten af weekenden med. Så kom og bak op omkring holdet når de på lørdag klokken 15:00 møder Kjellerup IF på Jetsmark Stadion.