Facebook

Den skal have fuld gas hele vejen til Østerbro og hjem igen

88dcde87bcc4a46455e824107a4a0716.jpg
05-05-2016

Af Thomas Jansen

Lørdag tager Jammerbugt FC hul på anden halvdel af foråret, og starter således forfra med at møde hver enkelt hold på ny.

En helt ny start er det dog ikke, men alligevel er der op til kampen slået en streg i sandet. Assistenttræner, Martin Pedersen, har med Frode Langagergaards afgang fået til opgave at styre divisionsmandskabet igennem resten af fodboldforåret. En opgave, hvis omfang, Martin ikke er i tvivl om.

- Det vigtigste nu og her, det er, at vi også har et divisionshold til sommer, og så kan vi tage den derfra, når vi kommer så langt, understreger den unge træner målrettet og bestemt. Den nye cheftræner har en klar plan, men varsler ikke de helt store ændringer forud for opgøret hos B 93.

- Vi er det samme hold med de samme spillere og der kommer ikke til at ske noget revolutionerende her midt i det hele. Men vi er alle forskellige, spillere og trænere, og jeg vil selvfølgelig gøre de ting, som jeg mener, er bedst for holdet. Så der kommer til at ske nogle ændringer, men vi vender ikke op og ned på det hele, forklarer Martin P, der forventer en hård opgave i hovedstaden – dog med fornuftig balance mellem respekten for lørdagens modstander og troen på egne evner.

- Det bliver en svær udekamp mod et godt hold. Men så stor er niveauforskellen heller ikke i denne her tætte række, så hvis vi er i gear og arbejder stenhårdt, så er vi langt og så tror jeg på en meget lige kamp. De skal være stærke for at slå os, understreger Jammerbugt FC træneren.

Sæsonens resultater har været svingende. Der har været gode oplevelser og dårlige oplevelser. Sidst der stod B93 på udfordringen, endte det med en mindre god oplevelse. Her blev det nemlig til et nederlag. Men alt dette er ikke vigtigt lige nu. Det handler om at se fremad, det handler om mental styrke, og det handler om at smøge ærmerne op. Det er en frisk start.

- Mest af alt så handler det om, at den skal have fuld gas nu. Vi har et godt hold og gode spillere, men det hårde arbejde skal komme først. Vi træder ind i anden halvdel af foråret og har nu mødt alle hold en gang. Derfor er vi klogere på hinanden holdene imellem, men vores fokus har primært været indad. Vildskab og gejst har været i centrum, og det er det, vi skal have frem nu. Vi har haft godt gang i den til træning, og det skal vi tage med ind til kampen mod B93. Vi skal vise, vi arbejder sammen, vi skal fighte, og vi skal spille for trøjen. Så kan det godt være, man taber en fodboldkamp til et bedre hold nogle gange, men hvis vi gør disse ting, kan vi altid se hinanden i øjnene, fortæller Martin Pedersen, inden han for første gang skal stå i spidsen for et divisionshold. Det er tydeligt, at det ikke rokker den rutinerede fodboldmand, som har prøvet lidt af hvert i sin fodboldtilværelse. Nu venter en ny udfordring, men det er tydeligt at den gribes an med vanligt egangement, vilje og tro på tingene.

Lørdag d. 7. maj går turen til Østerbro Stadion. Det gælder B93, rækkens nummer tre, og de blåblusede fra Jammerbugten skyder brystet frem kl. 15.00 når startfløjtet lyder. Ærmerne er smøget op og blikket rettet mod de tre point. Om det lykkes eller ej må tiden vise, men sikkert er det, at der bliver givet alt for sagen.