Facebook

Den ultimative opgave og oplevelse for de unge Jammerbugt spillere

DSC_0015_kopi.JPG
25-10-2016

Af Thomas Jansen

Det er nogle unge knægte, der onsdag kastes for løverne i den danske pokalturnering. Men selvom det er Danmarks ypperste fodboldhold, der venter, så er der ingen panik i sigte.

Gennemsnitsalderen i Jammerbugt FC’s divisionstrup er kun 21 år og her står der hverken Premier League, Champions League eller landsholdet på fodbold CV’et – i hvert fald ikke endnu. Til gengæld er der masser af gåpåmod, tro, vilje, arbejdsomhed og holdånd, som onsdag skal gå op i en højere enhed, hvis miraklet skal lykkes.

En af de unge spillere i truppen er 20 årige Simon Jensen, der i denne sæson har spillet sig ind på divisionsholdet. Nu venter for ham, og for alle holdkammeraterne i øvrigt også, den hidtil største udfordring.

- Jeg forventer en kamp, hvor vi kommer til at stå på egen banehalvdel det meste af kampen. Men samtidig forventer jeg også vi får et par chancer, som bare skal i mål, starter Simon Jensen med fokus på opgaven og dernæst oplevelsen.

Måske er det kombinationen af den sindige nordjyde med sit rolige gemyt og en ung målrettet og viljestærk fodboldspiller, der gør tricket. I hvert fald er det tydeligt, at begge ben fortsat er i forbindelse med grønsværen, selvom næste modstander hedder FC København. Men selvom den rolige overflade fortsat er intakt, så bobler det efterhånden lidt indvendigt alligevel.

- Jeg ser meget frem til at møde Danmarks bedste hold. Det bliver en kæmpe oplevelse! FCK er den bedste modstander, vi kunne få, og derved også den fedeste kamp og oplevelse. Vi håber på et mirakel, og vi vil gøre alt for at opsøge heldet - og selvom vi er underdogs, går vi 110% efter miraklet, forsikrer Simon Jensen.

Han står, med sine holdkammerater, klar på Aalborg Stadions græstæppe til at gå i kamp mod løverne fra FC København onsdag aften kl. 17.30.

Det bliver en stor opgave og det bliver en stor oplevelse – kom og tag del i begge dele fra lægterne!