Facebook

Der bliver kamp om hver eneste millimeter lørdag

94c5745e8a674d10d53729065b4df158.jpg
Det bliver formentlig ikke nemt at holde sig ro, mens der ses til fra sidelinjen lørdag. Opgørerne mod Brabrand har for vane at være tætte og nervepirrende.
24-10-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC er efter to sejre på stribe tilbage på vindersporet, og nu jagter de blåblusede et hattrick i Brabrand.

Men skal det lykkedes at tage den tredje sejr på stribe når det lørdag gælder den altid svære udekamp mod Brabrand, så skal spil og mentalitet fra sidste rundes opgør, 2-0 sejren over Næsby, fastholdes.

Der skal arbejdes hårdt når Brabrand står på den anden side af midterlinjen og fem af de seneste seks indbyrdes opgør er endt uafgjort. Det er med andre ord tætte kampe og derfor er det også et fokuseret Jammerbugt hold der i weekenden tager turen til 12. rundes udekamp.

- Det er et godt hold vi skal møde. Et ungt hold med mange dygtige spillere og samtidig et hold som er taktisk meget fleksible. For et par år tilbage meldte de en ambition ud, om at de ville i top og jeg forventer da også at vi møder et stort tryk fra dem, forklarer Jammerbugt FC cheftræner om lørdagens modstander, som pt. er placeret på en 10. plads med 14 point. Fire færre end Jammerbugt FC på 5. pladsen.

Det er blandt andet sejre i de seneste to kampe, som har været med til at sikre Jammerbugt FC dette forspring, og de positive takter fra disse opgør skal nu pakkes med i bagagen til Brabrand kampen.

- Vi skal tage meget med videre og jeg føler vi er klar til at bygge yderligere på. Det bliver også nødvendigt hvis vi skal lirke dem op. Det bliver en tæt affære, og sådan er det som regel når vi mødes, fortæller Zinck som udover dysten i Brabrand kan se frem mod en interessant fodbolduge.

- Det bliver en spændende uge fra lørdag til lørdag, hvor vi efter Brabrand møder Brønshøj i pokalen tirsdag og rækkens nummer to, Skovbakken, lørdag. To svære modstandere og begge på hjemmebane. Men jeg kan forsikre om at de to koncentrerer vi os først om senere. Brabrand kræver vores fulde koncentration og er en meget meget vigtig kamp, understreger Zinck, som har fået serveret en ekstra lille udfordring op til kampen. Den er nemlig flyttet til kunstgræs, da Brabrands normale bane grundet de store regnmængder er lukket.

- Det er en ny variabel som skal med i forberedelserne, men det må vi bare tilpasse os, slutter Zinck og fortsætter forberedelserne.

Brabrand – Jammerbugt FC spilles lørdag d. 25. oktober kl. 14.00 på kunstgræsbanen i Tilst, Tilst Skolevej 13A 8381 Tilst.