Facebook

Der er grund til at glæde sig

d4d444467bc22e7f47cd0804cd6bd4f2.jpg
11-05-2013

Af Thomas Jansen

I morgen søndag d. 12. maj venter endnu en af de mange kampe i det tætte divisionsprogram. Det er dog ikke hvilken som helst kamp…

Det er nemlig en topkamp som venter, idet det er Aarhus Fremad som gæster Sparekassen Vendsyssel Arena. Lige nu indtager gæsterne en 2. plads, mens vi selv er placeret som nummer fire.

Inden forårssæsonens start var århusianerne udråbt til klare oprykningsfavoritter, men foråret har endnu ikke levet op til efterårets bedrifter, og Marienlyst har nu sat Aarhus Fremad under pres i oprykningskampen.

- Det er en svær kamp der venter mod Aarhus Fremad. De er gået lidt i stå efter en stærk efterårssæson, men Aarhus Fremad vandt i sidste runde over Næsby, og det er et godt og solidt hold, forsikrer cheftræner Bo Zinck, som forventer en modstander, der vil gå efter alle tre point.

- Aarhus Fremad er under pres fra Marienlyst i oprykningskampen, og skal frem og have tre point. Selv går vi også efter alle tre point, og at begge hold gør det, er som regel et godt udgangspunkt for en god og underholdende kamp. Lad os håbe det holder.

Følger Zincks tropper takterne fra sidste runde, hvor det blev til en 3-1 sejr ude over Thisted FC efter en flot præstation, så venter der uden tvivl et brag af en kamp.

- Det var en dejlig sejr efter en intens kamp. Spillerne skal have stor ros for den præstation de leverede i Thisted. Det var klasse og vi vinder fortjent. Det er en sejr som tjener selvtilliden, og det kan vi forhåbentlig drage nytte af mod Aarhus Fremad, siger Bo Zinck og fortsætter;

- I Thisted var der masser af intensitet og drama, og det plejer vores kampe mod Aarhus Fremad også at have. Mon ikke det vil gælde igen. Sikkert er det i hvert fald, at vi vil gå efter sejren selvom Aarhus Fremad er et stærkt hold.

Kampen mod Aarhus Fremad har endda et ekstra lille krydderi, idet den også byder på et gensyn med en af de gode gamle drenge i form af Rasmus Østenkær.

- Det er altid rart at se en lokal dreng gøre det godt, og til Rasmus skal helt sikkert lyde et særlig velkommen, fortæller Zinck.

Rasmus Østenkær og Aarhus Fremad gæster Jammerbugt FC og Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 15.00, og der af god grund til at mange tilskuere  gør det samme.

- Som Thisted kampen, er dette en kamp vi glæder os ekstra meget til, og det tror jeg alle andre også kan gøre, slutter Zinck med opfordringen om at komme og bakke drengene op til denne spændende kamp.

Underholdningen på banen suppleres denne dag som bekendt med masser af underholdning uden for banen også, hvor en stor familiefest åbner dørene allerede kl. 13.00. Husk derfor at der er fri entre til kampen og til familieforlystelserne, hvor der tilmed er gratis pølser, popcorn og slush-ice… Læs mere om arrangementet her.