Facebook

Der er udsigt til intensitet, mål og spænding!

1c0af36c7fd7a6b6f325974789437130.jpg
Bo Zinck ser frem til lokalbrag, hvor han forudser endnu en tæt dyst mellem Jammerbugt FC og Thisted FC.
11-09-2014

Af Thomas Jansen

I weekenden venter en af de kampe, som man altid kigger efter som noget af det første når turneringsplanen for en ny sæson offentliggøres.

Turen går nemlig til Thisted og der er tradition for, at disse møder har det hele hvad angår intensitet, mål og spænding. Hvorfor skulle denne lørdag blive anderledes…

Sidst Jammerbugt FC stødte ind i lokalrivalerne fra Thisted FC endte det, efter to sene scoringer af Sonny Jakobsen, med en 2-0 hjemmesejr til Jammerbugt FC. Der før var det en 2-1 sejr til Thisted FC og inden da en uafgjort. Det er med andre ord oftest tætte kampe, og i de fire af dem Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck nu har dirigeret de blå tropper imod Thisted FC, har det i alle tilfælde været begivenhedsrige kampe.

- Det er en top spændende kamp og der plejer at være garanti for drama, intensitet og mål. Der er altid gang i den, og de fire kampe vi har spillet mod hinanden, mens jeg har stået i spidsen, har alle været specielle, fastslår Bo Zinck og fremhæver;

- Det er en sund rivalisering der er tale om. Vi har jo et rigtig godt forhold til hinanden og rivaliseringen på og uden for banen er positiv. Men vi vil vinde, det er helt sikkert.

Det bliver dog ikke så lige til at slå de thistedboer. Thisted FC er nemlig kommet ganske godt fra land i årets 2. division vest, og det er ikke tilfældigt. Holdkortet rummer således masser af kvalitet.

- Det er et godt Thisted hold vi skal op imod og de har fået en god start, så det er som altid et svært sted at vinde. Men vi har selv kvalitet og er også kommet godt fra start, så vi er bestemt klar til at tage kampen op, og det skal vi også være, understreger Zinck og fortsætter;

- Vi skal ville det, hvis vi skal have noget med hjem. Det kræver vi går ind og vinder duellerne og løber de ekstra meter. Begge hold har profiler og hvis nogle af disse lyser op på dagen, kan det blive afgørende for kampens udfald. Det bliver formentlig tæt og marginalerne kommer til at afgøre det på dagen.

Der er mange ting som spiller ind i en kamp som denne. Mental og fysisk styrke er afgørende faktorer, det samme gælder dagsform, men det taktiske element spiller bestemt også sin rolle.

- Thisted har en direkte spillestil og den skal vi forsøge at lukke ned for. Samtidig har vi selv en offensiv, som hvis den sættes rigtig op, kan sprudle og score mål, mange mål, fremhæver cheftræneren som et par af de centrale faktorer der får afgørende indflydelse på kampens forløb. Men når det hele går løs, handler det først og fremmest om at være klar.

- Det er en af de sjove kampe og der er ikke så meget at sige i virkeligheden. Spillerne skal nok være klar, og det er ganske enkelt også nødvendigt, ellers går det galt. Det er et godt sted at spille og Thisted plejer at kunne samle en del folk på lægterne, så vi glæder os og vi er klar. Rivalisering eller ej, så handler det jo i sidste ende om, at vi bare gerne vil have de tre point, slutter Bo Zinck inden de sidste forberedelser gøres op til kampen lørdag d. 13. september kl. 15.00 på Thisteds hjemmebane, Sparekassen Thy Arena.

Vi håber mange vil ride med på den blå bølge mod Thisted, så den kan skylle ind over vores lokalrivaler med fuld kraft lørdag eftermiddag.