Facebook

Der kan være endnu et brag i vente mod Skovshoved IF

Rye_web.jpg
25-05-2018

Af Thomas Jansen

Det er et formstærkt mandskab, der lørdag eftermiddag gæster Sparekassen Vendsyssel Arena. De tre seneste kamp har Skovshoved IF vundet.

4-0 ude over Marienlyst, 2-1 hjemme over Avarta og 3-1 hjemme over Ringkøbing. Sådan lyder statistikken for de seneste tre runder. Selv har Jammerbugt FC også sejret i de seneste to runder, og der er i det hele taget lagt op til et interessant opgør, hvor Jammerbugt FC endnu engang skal jagte muligheden for at overtage den andenplads Næstved har holdt så insisterende fast i gennem foråret.

- Vi tænker ikke så meget over oprykningschancerne. Vi har fokus på at gøre foråret ordentligt færdigt, så vi har noget at bygge videre på til efteråret. Miraklernes tid er selvfølgelig ikke forbi, hvilket vi fik at se i guldkampen i Superligaen. Men jeg tror næppe, at Næstved taber point nok til, at det kan lade sig gøre. Når det så er sagt, så vil vi gøre alt for at gøre rent bord her til sidst, så vi kan slutte så højt som muligt, siger Jammerbugt FC’s anfører, Christian Rye, inden han med et drilsk smil på læben tilføjer;

- Og så ville det da ikke gøre noget, hvis Næstved skulle få lidt “gummiben” ligesom Brøndby fik det.

Skulle det ske, har de blåblusede fra Jammerbugten vist, at de har, hvad der skal til for at gribe en sådan chance. Gennem hele foråret har holdet vist en forbilledlig moral og jernvilje. Det viste holdet på ny efter nederlaget i nøglekampen til netop Næstved.

- Jeg synes, at det siger meget om os som hold, at vi kan gå ud og slå Kolding og Avarta ovenpå den store ærgrelse efter nederlaget til Næstved. Vi havde en fin snak om, at vi skulle have det maksimale ud af de sidste kampe, selvom oprykningspladserne lå langt væk, og det har vi jo fået i de to efterfølgende kampe, så vi har vist stor mental styrke. Det samme kan man sige om vores mange comebacks i denne sæson. Der er ingen tvivl om, at vi har været i bedre form end de fleste andre hold, men vi har også haft en fornemmelse af, at vi altid bliver farlige i slutfasen. Så det er nok en blanding af noget fysisk og mental styrke, forklarer kaptajnen. Denne gang uden smil på læben. Det er afløst at et stålfast blik, et blik som allerede kigger ind i lørdagens kamp, hvor målet på ny er tre point.

- Skovshoved er et spændende hold med mange dygtige spillere. Jeg synes faktisk, at det er et af de bedre hold i rækken. Vi “stjal” jo de tre point langt inde i overtiden på deres hjemmebane, så jeg forventer et udehold, der vil gøre alt for at få revanche. De kommer med tre sejre i træk, så det skal nok blive en underholdende kamp med to gode fodboldhold, forudser Christian Rye, der er klar til at gå forrest, når græsset på Sparekassen Vendsyssel Arena igen kalder.

I de to holds sidste mødtes blev Skovserne ramt af det de kaldte ”Zinck-time”. En scoring i overtiden, som sendte alle tre point til Jammerbugten fra Leo Ground. Det endte således 3-2 efter Jammerbugt FC havde ført 2-0 for at blive hentet i kampens slutfase. Men ”comeback kongerne” spillede kampen færdig og sejrede til sidst.

Det er målet igen. Dog gerne uden en så sen afgørelse. Men det kræver hårdt arbejde i forårssolen, for Skovshoved IF har spillet sig frem som et af forårets bedste hold og de har ikke holdt sig tilbage med at tage point på farten også.

En spændende kamp er i vente, når Jammerbugt FC tager imod Skovshoved IF lørdag d. 26. maj kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena. Kom og vær med til en hyggelig dag med god divisionsbold – skulder ved skulder, når den blå bølge ruller.