Facebook

Der pustes ud, inden formen pudses af

Mads.jpg
18-02-2018

Af Thomas Jansen

Efter halvanden måneds hård og intens træning tillades spillerne et lille pusterum og får således et tiltrængt afbræk fra den lange opstart.

Siden de første dage i januar har dagligdagen som divisionsspiller i Jammerbugt FC budt på op til fire træningsaftener om ugen samt træningskampe med jævne mellemrum, ligesom der også har været en hel træningsweekend indlagt i programmet. Både mentalt og fysisk har der derfor været stillet store krav til spillerne, men efter mandagens træning i uge 8 får spillerne et lille break resten af ugen.

- Nu har vi været i gang siden 4. januar og har i den periode kørt hårdt på med træning og kamp. Den kommende lille pause gør forhåbentlig, at alle lige får ladt batterierne op og tanket motivation til den sidste del af opstarten, som ikke altid er lige sjov, forklarer Jammerbugt FC’s venstre back Mads Larsen, der trods det til tider barske program har været meget tilfreds med forløbet af opstarten frem til nu.

- Jeg synes indtil videre, at opstarten har været rigtig lovende. Jeg føler, at vi formmæssigt er længere fremme, end vi før har været på nuværende tidspunkt, hvilket man også har kunnet se i vores  træningskampe, hvor vi rent løbemæssigt ikke er blevet overmatchet af hold som AaB og Vendsyssel, lyder vurderingen fra Mads Larsen.
Når det lille pusterum er forbi og der er tanket ny energi i både sind og ben, så er det på den igen, og så er der altså pludselig ikke længere så lang tid til det går løs i forårspremieren.

- Når det lille break her i vinterferien er overstået, ligger første turneringskamp kun små tre uger fremme. De sidste uger skal bruges på at få de sidste kilometer  i benene og få finpudset de spillemæssige detaljer i en række træningskampe. Det hele skulle gerne ende ud i, at vi kan køre hjem fra Sjælland med 3 point i bagagen d. 17. marts, når det bliver alvor, fastslår Mads med tankerne rettet mod forårets første runde, der byder på et besøg hos en af landets mest traditionsrige fodboldklubber, Boldklubben Frem.
Men for nu handler det om at hvile musklerne, løsne op med lidt massage og lade tankerne vandre mod andet end fodbolden, inden form finpudses.