Facebook

Der skal kæmpes med næb og klør i Kolding

SIF-JFC_Zinck_foelger_kamp.jpg
10-10-2014

Af Thomas Jansen

Den blå bølge ruller i weekenden til Kolding, hvor der skal kæmpes så bølgeskummet sprøjter for at få sejren i land.

Efter en god sæsonstart, er det nu fem runder siden der sidst tikkede 3 point ind på Jammerbugt  FC kontoen. Det har betydet, at de blåblusede er rutsjet ned på en 10. plads lige over den, i denne sæson, højtflyende nedrykningsstreg. Det kan der dog hurtigt rettes op på i den tætte tabel, hvor der for Jammerbugt FC’s vedkommende er otte point til toppen og otte point til bunden. Men skal det være toppen frem for bunden, kræver det at der snart igen kommer 3 point på kontoen ad gangen.

- Vi skal til at vinde. Så simpelt er det, erkender Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som samtidig er opmærksom på, at det samme gør sig gældende for weekendens modstander Kolding B, som agerer bundprop i tabellen inden weekendens møde.

- Vi er et såret dyr lige nu, men det er de også. Så vi må forvente, at der bliver kæmpet med næb klør, forudser Bo Zinck, der under alle omstændigheder føler han har sit hold klar til at give alt og lidt til.

- Spillerne virker klar og vi har trænet godt hele ugen. Jeg mener også vi spillede godt i lørdags, men brændte vores chancer, og det her den største forbedring skal ske, hvis vi skal til at vinde igen, og det skal vi, slår Zinck fast.

Fire mål har de blå banket ind i de sidste fem kampe, hvor sejrene er udeblevet. Det er ikke nok, og derfor er skarpheden altså vigtig. Men den gør det ikke alene. Ligeså vigtigt er det nemlig at holde fast i det hårde arbejde.

- Skal det her vendes, så sejrene igen kommer i hus, kræver det, at vi fortsætter det hårde arbejde og fastholder fuld koncentration. Det synes jeg vi har gjort hidtil, og det tror jeg på vi kan fastholde, fortæller cheftræneren inden mødet med Kolding B.

Weekendens værter fik trods sin status som oprykkere en lovende sæsonstart, men er siden gået resultatmæssigt helt i stå. Seks nederlag på stribe og en målscore på 2-25 er den hårde virkelighed for Kolding mandskabet de seneste seks runder. Senest var det dog lige ved og næsten mod Skovbakken, hvor det endte med et snævert 2-3 nederlag, og Bo Zinck lader sig da heller ikke snyde af statistikkerne.

- De er oprykkere, men fik en god start på sæsonen. Siden er de gået i stå, men var tæt på i Skovbakken senest. Det bliver derfor ingen nem opgave og generelt er alle udekampe jo svære i denne række. Men vi vil forsøge at praktisere vores spil som altid, forsikrer Zinck, mens han ser frem til mødet, hvor en god ven og kollega, men også konkurrent, venter på modstanderens trænerbænk.

- Jeg glæder mig rigtig meget til mødet med min gode ven og Kolding træner Torben Mølby. Vi taler ofte sammen og han er en rigtig god kollega, en dygtig og erfaren træner, som jeg sætter pris på. Men lørdag får han forhåbentlig en dårlig dag, slutter Zinck med et smil.

Hvem der får håneretten den næste tid vil vise sig søndag d. 12. oktober når den blå bølge ruller ind over Kolding til mødet med Kolding B kl. 13.00.

Her kommer bølgerne til at gå højt, men når skumsprøjtet har lagt sig, skulle de 3 tre point gerne komme til syne i Jammerbugten søndag eftermiddag.