Facebook

Der venter en nøglekamp mod FC Svendborg

2610c145fed8a28fc3d28983a0a1a292.jpg
29-04-2016

Af Thomas Jansen

Lørdag møder Jammerbugt FC på hjemmebane FC Svendborg i en kamp, der kan blive afgørende for hvad resten af foråret kommer til at byde på.

Inden opgøret har Jammerbugt FC fire point ned til weekendens modstander fra Svendborg og med en sejr, kan der lægges betydelig afstand til bunden. Et nederlag derimod, vil gøre tingene noget mere nervepirrende tæt.

- Der venter os lidt af en nøglekamp. Tager vi et kig på tabellen, så vil tre point mod FC Svendborg gøre rigtig godt. Det vil give os muligheden for at begynde at lægge lidt afstand til stregen, og i det spil vi spiller dette forår, så er det altså det, det handler om. Fra kamp til kamp skal vi forsøge at lægge afstand til holdene under os, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Frode Langagergaard, efter den sidste træning inden opgøret.

Det har været en sæson med svingende resultater. Ind imellem har det set rigtig godt ud, det har især været på hjemmebane, og andre gange har det været mindre prangende. Ofte har de knapt så gode resultatet været på udebane og sådan var det også i sidste runde.

- Skal vi helt væk fra stregen, kræver det at vi spiller mere stabilt. Det er ekstremt vigtigt. På hjemmebane har det været fornuftigt, men ikke på udebane. Derfor skal vi igen ud at revanchere os på eget græs. Denne gang efter et skidt resultat i Dalum. Generelt har det været gældende, at vores slutprodukt har manglet i vores udebanekampe, og det skal vi have lavet om på. Vi skal arbejde videre med at højne vores bundniveau. Det er vigtigt, forklarer Langagergaard og fortsætter;

- Ligeså vigtigt er det, at vi fortsætter med at hente point på hjemmebane. Lørdag gælder det FC Svendborg, som er et godt homogent hold. Derfor skal vi være klar til at tage imod. Vi skal vise ærgerrighed, parathed og villighed til at løbe en masse meter for hinanden. Det kræver vi er klar og sultne efter en sejr. Får vi vores pres til at fungere og vores kæder til at stå rigtigt, så har jeg også stor tro på et godt resultat. Vi vil ud og arbejde for sejren. Der er vigtige tre point på spil.

De seneste to kampe på Sparekassen Vendsyssel Arena er vundet med en samlet målscore på 5-0, så formen på eget græs er god. Lad det bare fortsætte lørdag mod FC Svendborg.

Det er en nøglekamp, så kom og bak de blåblusede op! Det går løs lørdag d. 30. april kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.