Facebook

Det blev kun til det ene point

Thomsen_indloeb_kampstart.jpg
Anfører Nickolaj Thomsen og holdkammerater kunne til kampen mod BSV løbe ind på det omdøbte Sparekassen Vendsyssel Arena med Nyfors på fronten af kamptrøjen.
05-05-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte lørdag nøjes med uafgjort mod Søllerød-Vedbæk hjemme på den netop omdøbte hjemmebane Sparekassen Vendsyssel Arena.

Blæsten havde godt fat i håret på de 259 tilskuere, som blev vidne til en kamp, hvor de blåblusede aldrig rigtig fik spillet til at køre. Måske var det trætheden midt i et hårdt program. Jan Rasmussen bragte dog alligevel Jammerbugt FC foran 1-0 først i 2. halvleg, og det begyndte så småt at ligne tredje sejr i træk.

Desværre kom den afgørende scoring til 2-0 aldrig. Hjemmeholdet scorede igen, men desværre i eget net med tyve minutter igen, og det blev kampens sidste mål. Dermed endte det med pointdeling i en jævn 1-1 kamp, hvor hjemmeholdet fik holdt gæsterne væk fra chancer i stort set hele kampen.

De trætte ben skal nu restituere inden de på ny skal varmes op til kamp allerede onsdag, hvor det gælder Thisted FC på udebane.

Uden for banen var der masser af opmuntrene nyt denne dag. Se billederne nedenfor...

Jammerbugt FC - Boldklubben Søllerød-Vedbæk: 1-1(0-0)

48' 1-0 Jan Rasmussen
69' 1-1 Selvmål (Casper Nordström)

Holdet til dagens kamp:

Simon Enevoldsen - Marc Pedersen, Emil Haucke, Casper Nordström, Søren Reese - Jan Rasmussen, Malthe Nygaard, Daniel Moth, Mike Nørgaard - Steven Miller, Nickolaj Thomsen.

Bænk: Jens -Erik Juul Larsen, Glenn Shcreiber, Mads Severinsen, Sergen Inekci, Kasper Knudsen, Sune Gundersen. 

Tilskuertal: 259

 

Forud for kampen deltog Borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade, i fællesskab med Jammerbugt FC direktør Erik Just i offentliggørelsen af to nye hovedsponsorer i form af Nyfors og Sparekassen Vendsyssel.

 

Hjemmeholdets Marc Pedersen blev af Supportklubben i samarbejde med hovedsponsorerne Nyfors og Sparekassen Vendsyssel kåret til kampens spiller. I den forbindelse modtog den hurtige back et buket sponsoreret af Kaas Blomster samt et gavekort til AL Sport & Fritid i Pandrup.

 

Til dagens kamp gæstede den legendariske sportskommentator Jørgen Herbert Sparekassen Vendsyssel Arena, og fungerede i den sammenhæng på stadionspeaker til kampen.