Facebook

Det blev målrigt mod Fremad

Blokhus_FC_084.jpg
10-03-2012

(Foto: Peter Tranberg helflugtede bolden i kassen mod Aarhus Fremad)

 

Blokhus FC   -   Aarhus Fremad   3-4  (1-1)

1-0 Nickolaj Thomsen  15. min

1-1 Aarhus Fremad  30. min

1-2 Aarhus Fremad  50. min

2-2 Peter Tranberg  62. min

2-3 Aarhus Fremad  70. min

3-3 Semiu Oladiti  83. min

3-4 Aarhus Fremad  87. min

 

 

Af Torben Pedersen

Flotte angreb og flot spil, og igen 3 kasser fra Blokhus FC, var alle ting man kunne glæde sig over, efter dagens kamp. At man så gav mindst tre og nok også alle fire kasser væk til gæsterne, er en anden historie.

Da Nickolaj Thomsen bragte Blokhus FC foran i stormen, burde det have været scoringen til 3-0 allerede der. Aarhus Fremad var spillet baglæns de første minutter, hvor de slet ikke fandt fodfæste. Men en clearing på stregen, og en stolpe der stod i vejen, holdte gæsterne inde i kampen.

Og så var det Fremad der meget ufortjent fik de udlignet efter 30 minutter, da det lignede en kikset offside-fælde fra Blokhus FC, der kostede på den konto. Mikkel Petersen i målet, kunne intet stille op der.

Stormen satte sit præg på kampen, og selvom Blokhus FC var i klart mest boldbesiddelse, og prøvede at spille på jorden, blev der flere lange bolde efter pausen, og det var slet ingen fordel. Efter gæsterne var kommet foran efter pausen, fik Peter Tranberg, der viste gode takter, sendt BFC på uafgjort, med en flot helflugter fra kanten af feltet. Det var en typisk Tranberg-aktion, som ofte ender med mål, ligesom denne gang også.

Men igen blev Aarhus-holdet foræret en chance som de udnyttede, selvom de ikke ret ofte havde det vilde offensivt at byde på. Men Blokhus FC fik også igen udlignet, da Semiu Oladiti, viste hvorfor FC Midtjylland valgte at hente ham til deres akademi. En solo-aktion på kanten af feltet, hvor han dribler mellem tre modstandere, ender med en skudmulighed med venstrebenet. Og afslutningen bliver placeret hårdt og højt i målet, og dermed 3-3. Det var dagens detalje i Pandrup!, af den lejede kantspiller.

Men bedst som de fleste havde regnet med uafgjort, og var på vej hjem, fik Aarhus Fremad sendt endnu en bold i kassen til 3-4. Og dermed tabte Blokhus FC altså opgøret, som ifølge spil og chancer, og alt muligt andet, ikke burde være mulig at tabe. Blokhus FC var klart bedst langt hen af vejen, men personlige koks kostede dyrt, selvom det jo blot var en træningskamp:

 - Vi fik mange spillere i aktion og undgik skader, så det var udmærket, sagde Søren Kusk til Nordjyske.

Cheftræneren kunne også glædede sig over, at både Peter Tranberg og Malthe Nygaard spillede en hel kamp. Og at førstnævnte kom på måltavlen.

Blokhus FC spiller næste testkamp på onsdag, når holdet besøger Thisted FC.