Facebook

Det bliver enten en dreng eller en pige - Ikke uafgjort

Tilskuere.jpg
05-06-2009

 

Af Torben Pedersen

Det har for Blokhus FC været en fantastisk sæson på hjemmebane, når gæsterne har været fra Fyn. Rækkens 4. fynske mandskab gæster søndag eftermiddag Jetsmark Stadion, og i de tre foregående kampe mod fynske hold, har Blokhus FC vundet hver gang:

Blokhus FC  -  FC Fyn  3-1

Blokhus FC  -  FC Svendborg  4-2

Blokhus FC  -  OB II  4-1

Blokhus FC  -  Næsby  ?-?

Statistikken ser altså meget lovende ud mod de fynske hold, og bliver heller ikke dårligere af at det er netop Næsby der kommer forbi. Næsby har nemlig aldrig før hentet et eneste point på Jetsmark Stadion, mens holdene heller aldrig har spillet uafgjort. Derfor må sandsynligheden for at et af holdene vinder være meget stor, og mon ikke Blokhus FC gør det??....

Men tingene har dog ændret sig en smule i Næsby. Blandt andet tabte Blokhus FC tidligere i sæsonen ude mod Næsby med 3-1, og fynboernes situation i tabellen gør sikkert at de vil kæmpe som besatte når de søndag kommer til Nordjylland.

Næsby er på ingen måder et dårligt mandskab, men derimod et spændende hold, med mange individuelle profiler iform af, Martin Koordt som er deres ubestridte topscorer, den lynhurtige kantspiller Jeppe Jensen, og ikke mindst en meget solid keeper i Thomas Mikkelsen der i vinter ankom fra FC Fyn.

Eneste forklaring på Næsbys ikke så gode placering, må absolut skyldes den meget omtalte spillersag, hvor de blev fratrukket 7 point for ulovlig brug af spilleren Mads Bartram, hvis spillercertifikat ikke var til stede.

Statistikken mellem Blokhus FC og Næsby:  

Blokhus FC        - Næsby
7 Sejre 0 Uafgjorte 3 Sejre
21 mål scoret   10 mål scoret

Til kampen på søndag der spilles kl.15.00, må cheftræner Henning Pedersen fortsat undvære den skadede svensker Johan Friberg da Cruz der har knæproblemer.