Facebook

Det bliver mere fight end fin fodbold i Aarhus

59b472fa7d300bb0ac793511b7cd7ea7.jpg
13-10-2017

Af Thomas Jansen

Tøjet er nu tørt efter en våd omgang på Sparekassen Vendsyssel Arena i sidste weekend, og forude venter smilets by og VSK Aarhus.

Selvom det var vådt hjemme mod Kjellerup IF i lørdags, så var det godt. En komfortabel og vigtig 3-0 sejr og deraf tre point varmede i hvert fald gevaldigt på denne regnvåde efterårsdag.

Nu er det så igen blevet tid til at forlade Jammerbugten i jagten på de tre point og denne gang går turen til Aarhus bydelen Vejlby, hvor fusionerede Skovbakken og Vejlby IK står klar under fælles fane til at tage kampen op om mod Jammerbugt FC.

Her gælder det nemlig mødet med VSK Aarhus, som endnu har forhåbninger om at kunne nå med i forårets oprykningsspil. Lørdagens værter er før efterårets fjerdesidste spillerunde placeret på en sjetteplads, hvorfra der er seks point til den så afgørende streg.

For Jammerbugt FC’s vedkommende er oprykningsspillet lidt tættere på, men langt fra i hus, og derfor skal den også have alt, hvad den kan trække lørdag over middag, hvor Jammerbugt cheftræneren forventer en hård fight – med streg under fight.

- Det er en vigtig kamp. Endnu en finale i forhold til oprykningsspillet. Det er altid en svær udebane at spille på og det forventer jeg også det bliver denne gang. Nu er vi for alvor nået ind i efterårsperioden og det kan altid mærkes på banerne og derfor også spillet. Spillet har det med at skifte lidt karakter på dette tidspunkt, forklarer Bo Zinck og uddyber;

- Banerne er ganske enkelt ikke længere til det flotte boldspil og derfor findes afgørelsen tit på andre parametre. Vi kan forvente masser af dueller, fight, andenbolde, omstillinger og standardsituationer. Det er alle elementer af kampen, hvor det bliver vigtigt at sætte dagsordenen. Men vi kommer lige fra en kamp mod Kjellerup, hvor netop dette gjorde sig gældende, og vi skal derfor finde de samme dyder frem i Aarhus, som vi gjorde hjemme sidst. Det bliver en hård fight, men det er vi fuldt ud indstillet på og vi går naturligvis efter sejren, som vil bringe os meget tæt på at indfri efterårets mål, siger Bo Zinck, som har en stor tro på at målsætningen indfries, men på ingen måde tager noget forgivet.

- Alt kan stadig ske. Vi skal blive ved med at skrabe point til os, og så tager vi det en kamp ad gangen. Næste kamp er mod VSK Aarhus, og så kan vi kigge på tabellen igen, når der er fløjtet af.

Det er lørdag d. 14. oktober kl. 13.00 at Jammerbugt FC spiller ude mod VSK Aarhus, og så må de 90 minutter afgøre om det aarhusianske smil stivner for en stund, når sidste fløjt lyder. Jammerbugt FC holdet kommer i hvert fald med en klar mission om at hente de tre point med hjem til det nordjyske.