Facebook

Det endte målløst i AaB test

AaB_test_1.jpg
30-07-2014

Af Thomas Jansen

Tirsdag spillede Jammerbugt FC den næstsidste testkamp inden det igen går løs i 2. division vest, hvor en ny sæson venter.

I denne sammenhæng udfordrede Jammerbugt FC AaB’s reserver til en dyst i sommervarmen, og her blev der givet og taget i en kamp, hvor der blev budt på masser af fight og fysiske nærkampe. Derimod bød kampe ikke på mange målchancer, og det endte i sidste ende da også med en 0-0 løsning, hvor hjemmeholdet, Jammerbugt FC, kom tættest på at tage føringen og deraf sejren.

Efterhånden som kampen skred frem, stod der nemlig Jammerbugt FC på det meste, især efter pausen, hvor hjemmeholdet styrede spillet. Trods spilovertaget til de blåblusede forblev det imidlertid chancefattigt og målløst. Det endte dermed som det startede, 0-0.

Kræfterne var dog på ingen måde ikke spildte af denne grund. Resultatet betød nemlig mindre i en træningskamp, hvor det vigtigste endnu engang var at få testet formen og indøvet det spillemæssige og taktiske koncept. 

Det bliver der en sidste mulighed for at gøre i weekenden, hvor turen lørdag d. 2. august går til Lindholm, hvor forberedelsernes sidste testkamp fløjtet i gang kl. 10.30.