Facebook

Det endte med lige ved og næsten for U19

DSC_0014.JPG
27-06-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19, der ellers har haft en flot sæson, stod desværre ikke distancen, da der i sidste spillerunde blev tabt to afgørende point.

Det så ellers fornuftigt ud for de dygtige U19 spillere fra Jammerbugt FC. En sejr i sidste spillerunde, hjemme mod rækkens bundhold, ville sikre en flot førsteplads i tabellen.
Modstanderen var naboklubben Aabybro, og som ventet af topholdet fra Jammerbugt FC, så blev der skabt masser af målchancer. Ind ville bolden bare ikke.

- Chancer har vi nok af, og det er af de store af slagsen. Set over hele kampen skal vi vinde 5-1, men når vi ikke formår bare at score på halvdelen af de fire 200% chancer, som vi har i kampen, ja så er det op ad bakke, konstaterede Kristian Vestergaard Nielsen efter sæsonens sidste kamp.
Her blev der skudt på stolpen, på overliggeren og på keeperes knæ, mens også et hovedstød i fri position blev headet over. Dermed sluttede det som det startede, med 0-0 på måltavlen.

- Det er alle chancer, hvor vi er helt alene med keeper, og der skal simpelthen bare være mål på så store chancer. Vi må kigge indad og bare sige, at vi bare ikke var dygtige nok, og dermed tage til takke med en 2. plads i rækken, lyder det fra U19 chefen, som i det hele taget ærgrer sig over sæsonens uafgjorte kampe.

- Jeg er selvfølgelig dybt skuffet over, at vi ikke formår at gøre tingene færdig, men set over sæsonen bliver de fem uafgjorte kampe dyre for os. Vi taber en kamp og vinder resten og ender med en målscorer på 42-10 med 29 point, 1 point efter Vejgaard som vinder rækken, opsummerer talenttræneren, som trods den skuffende afslutning, kan se tilbage på en flot sæson med mange gode præstationer undervejs.

- Dernæst vil jeg sige, at vi som det eneste hold i rækken, fast har brugt tre U17 spillere, og i sidste kamp bliver der også debut til en U16 spiller, så set med udviklingsbrillerne på, har det været en godkendt sæson. De unge spillere har virkelig grebet chancen og udviklet sig godt og stabilt, mens de etablerede nok mere har stået stampe og ikke formået at slå til når det virkelig gjaldt. Tre U19 spillere, den ene en 1. års, har fået debut på 2. division, så helt skidt har det absolut ikke været, understreger Kristian Vestergaard Nielsen.

Det må man give U19 træneren ret i. Selvom det ikke sluttede på toppen, så er der blevet udført et rigtig godt stykke arbejde hos træner og spillere i U19 lejren. En udvikling der forhåbentlig fortsætter efter sommerferien er blevet brugt til at forny energien frem mod endnu en sæson.