Facebook

Det kan blive fem på stribe i Varde

46418534d105d47fa743e420f0e3bd92.jpg
31-05-2013

Af Thomas Jansen

Udebaneformen har været i top dette forår, og i weekenden går turen til Varde i jagten på nye tre point.

Lykkes det at hente alle tre point med hjem, så bliver det femte udebanesejr på stribe. Det bliver dog ikke lige til mod et Vardemandskab, som trods placeringen i bunden af rækken, har vist en række fine præstationer.

- Selvom Varde ligger i bunden, så har de præsteret fint de gange jeg har set dem. Så jeg ved ikke helt hvad vi kan forvente. På papiret skal vi jo vinde, men tidligere har vi haft det svært med Varde, fortæller cheftræner Bo Zinck, som forventer endnu en svær kamp i Varde.

- Det er et såret dyr vi skal møde, og de kæmper for livet. De vil komme med motivation og gejst, og er generelt svære på hjemmebane. Det skal vi kunne tackle hvis vi skal vinde.

Fokus er ikke kun på weekendens modstander Varde, det er også på egne mål og præstationer.

- Vi har nogle interne mål, som skal opfyldes, og vi skal holde pres på Brabrand på tredjepladsen. De har en svær udebanekamp mod Thisted FC søndag, så kan vi lægge ekstra pres på med en sejr lørdag, vil det være rigtig fint, fastslår Zinck, der gerne ser den gode stime på udebane fortsætter.

- Vi skal bygge videre på det flotte offensive fodbold vi har vist på det seneste. Vi skal dog have flere mål ud af vores chancer, og det er noget af det vi blandt andet arbejder på at forbedre. Men vi skal spille vores eget spil, som vi har gjort på det seneste, så vi kan få fem på stribe.

Jammerbugt FC tager turen til Varde lørdag d. 1. juni, hvor kampen fløjtes i gang kl. 15.00.