Facebook

Det kunne have været bedre!

Blokhus FC - AaB U19.jpg
25-01-2011

(Foto: Blokhus FC spillede langt fra prangende, og tabte fortjent til AaB med 3-2)

 

Blokhus FC   -   AaB (U19 Liga)   2-3  (1-1)

1-0 Christian Overby  17. min

1-1 AaB  32. min

1-2 AaB  50. min

1-3 AaB  59. min

2-3 Søren Vangsted  87. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Simon Rosenqvist, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Micky Malling, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Mads Severinsen, Christian Overby

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

 

Af Torben Pedersen

Der findes et hav af kloge ord, og ligeså mange klichéer om fodboldspillet, og flere af dem kunne man bruge i går aftes, da Blokhus FC tabte første test med 3-2, til AaBs U19 Ligamandskab, som viste sig dygtige i det tekniske spil. Og ikke mindst hurtigheden hos de unge gæster voldte hjemmeholdets defensiv problemer, og det var tydeligt at se at det er tidligt på sæsonen endnu. Gudskelov for det!.

Søren Kusk stillede med noget der lignede en start-11-er fra efteråret, og første halvleg var nu også rimeligt godkendt, på trods af de personlige fejl i kampen, der også endte med at AaB udlignede BFCs føring før pausen. Her var forsvar og målmand Bech ikke enige om hvad der skulle ske, og en AaB spiller fik i sekvensen sparket bolden i nettet. En clearing ud af kommunen havde sikkert være at fortrække i situationen, men så er vi igen inde på det at komme med kloge ord. Så derfor lukkes situationen her...

Christian Overby startede godt for BFC og lavede et flot førings mål efter 17 minutter, da han spillede ét-to med Nickolaj Thomsen, og sparkede flot i det lange hjørne.

 

2. Halvleg: Fejl, fejl og atter fejl...

 

En peptalk fra Søren Kusk i pausen, så ud til at have en virkning på spillerne, der efter pausen stod mere rigtigt på banen. Men glæden varede kort, for 5 inde i halvlegen scorede AaB til 1-2, på et kiks af Simon Enevoldsen i målet. Han kom ud i feltet efter et indlæg, men for fingrespidser af ham, dukkede en AaB-spiller op og headede med nød og næppe bolden i det tomme mål, helt ude ved stolpen. Og så var humøret og lysten til fodbold lidt langt væk, fornemmede man på spillerne.

Og manglende kommunikaion var i den grad medvirkende ved gæsternes tredje mål, da en AaBer stående få meter fra mål, uhindret fik lov at heade på kassen og øge føringen til 1-3, mod en chanceløs Simon Enevoldsen.

Blokhus FC var tæt på en reducering med 20 minutter tilbage, da Jeppe Østenkær flot tog bolden med, og løb fra et par forsvarsspillere. Hans afslutning med venstrebenet sad helt oppe i det nærmeste hjørne, med en flot redning i AaB-målet forhindrede scoringen til BFC.

Udover Enevoldsen og Østenkær, havde Søren Kusk også brugt pausen på sætte prøvespilleren Jan Rasmussen på banen. Og højrebacken havde en fejlfri, men neutral indsats, på et hold der ikke rigtig hjalp hinanden i 2. halvleg, og så er tingene meget svære.

 

De unge fik chancen - Og greb den...

 

Som halvlegen skred frem blev flere mand skiftet ud, og det var med sultne unge talenter, der alle lyste af selvtillid og lyst til at vise træneren hvad de kunne bidrage med. Nick Svendsen, Søren Reese og Søren Vangsted som alle stammer fra den spændende U19 trup, kom på banen og så begyndte der at ske nogle ting.

Spillet blev pludselig mere flydende og hurtigt, og chancerne kunne nu skabes. Og kort før sidste fløjt sørgede Søren Vangsted for en reducering, da han tæt under mål prikkede læderet i kassen. Dermed sluttede opgøret 3-2 til gæsterne fra AaB der også spillede en ganske flot kamp, mod et meget mere fysisk stærk BFC-mandskab. Men sejren til gæsterne var på sin vis fortjent nok.

Blokhus FC skal allerede i ilden igen på lørdag, hvor de hjemme igen møder AaB. Denne gang er det dog Superligaholdets reserver der er gæster i Jetsmark. Kampen starter kl.11.30, og der er efterfølgende Standerhejsning i BFC og JIF.