Facebook

DigiGraf vinder af Tipsdysten

Digigraf_Tipsdystvinder.jpg
Stort tillykke til Jørgen Jensen fra DigiGraf, vinder af Tipsdysten efteråret 2011.
09-11-2011

Af Thomas Jansen

Du har kunne følge slagets gang i Blokhus FC Tipsdysten i de lokale ugeaviser forud for hver Blokhus FC hjemmekamp her i efteråret.

Nu er Blokhus FC Tipsdysten efteråret 2011 afgjort og der er fundet en vinder blandt de 18 tippere bestående af lokale erhvervsdrivende.

Det blev Jørgen Jensen fra DigiGraf – Tryk & Reklame i Pandrup, der endte som samlet vinder af efterårets Blokhus FC tipsdyst. Der var ellers hård konkurrence undervejs og det endte da også med et forfølgerfelt på hele fem virksomheder og derfor måtte der lodtrækning til at finde anden- og tredjepladsen.

Denne lodtrækning faldt ud til fordel for Christian Søndergaard fra Pandrup-Kaas Smede & VVS samt Casper Menne fra Menne Design i Aabybro. Således kan Christian Søndergaard på andenpladsen se frem til to årskort til Fårup Sommerland, mens Casper Menne på tredjepladsen får glæde af seks flasker rødvin fra Vin Down Under.

Tipsmesteren Jørgen Jensen fra DigiGraf kan med sin førstepræmie begynde at pakke den rød-hvide klaphat og gøre klar til fodboldlandskamp i Parken i København.

Slutstilling Tipsdysten efteråret 2011

6 point - Digigraf
4 point - Pandrup-Kaas Smede & VVS
4 point - Menne Design
4 point - Centrum Tøj & Sko
4 point - KN Rengøring
4 point - Point S Aabybro
3 point - HS Revision
3 point - Lotte Rank
3 point - Nordjyske Medier
3 point - Midtbyens Nærbutik
3 point - Pandrup Grafisk
3 point - Super Spar Kaas
3 point - Vision Sport
2 point - Beierholm
2 point - Nybolig Pandrup
2 point - Sparekassen Hvetbo
1 point - AL-Sport & Fritid
1 point - Pandrup Grill Café