Facebook

Divisionsklassiker sparker weekenden i gang

MartinPprofil.jpg
18-08-2016

Af Thomas Jansen

Fredag aften danner Sparekassen Vendsyssel Arena rammer om, hvad der efterhånden kvalificerer sig til at gå under betegnelsen ”divisionsklassiker”.

Her kommer nemlig Aarhus Fremad på besøg hos Jammerbugt FC til endnu et møde af mange gennem årene, og historikken lover en spændende fodbolddyst. Det plejer nemlig at være både tætte, underholdende og intense kampe, når Jammerbugt FC og Aarhus Fremad krydser klinger.

I de seneste 10 indbyrdes opgør lyder regnskabet fire uafgjorte kampe og tre sejre til hvert mandskab, så der er ingen grund til at tro fredag aften skulle blive anderledes. Jammerbugt FC cheftræner, Martin Pedersen, forventer da også lige præcis en tæt og hård kamp, når der fløjtes op kl. 19.00.

-  Vi står overfor vores sværeste udfordring indtil videre i denne sæson. Aarhus Fremad har et rigtig stærkt hold og et meget homogent hold. I sidste sæsons oprykningsspil viste de, at de har flere strenge at spille på. Det er et hold vi kender rigtig godt, men også et hold som på imponerende vis formår hele tiden at bygge på. Aarhus Fremad har en god base, en god organisation og er et sammentømret hold, fortæller Martin P om tredje rundes modstander, og tilføjer;

- Jeg tror det bliver en lige kamp og jeg ved det bliver en svær kamp. Men vi har troen på at sejren kan hives hjem, hvis vi igen står sammen og arbejder hårdt i alle 90 minutter. Det er spændende dyst og vi ser frem til at komme i gang

Cheftrænerens tro på point er funderet i en række af kampe uden nederlag. Heraf også denne sæsons to første, som har givet henholdsvis tre og et point. De er kommet i hus på hårdt arbejde og sammenhold. En opskrift, som også skal sikre point i de fremtidige kampe, og bestemt også fredag aften.

- Efter fire point i de to første kampe er sæsonstarten pointmæssigt godkendt. Vi havde meget gerne taget alle tre point med hjem fra Aarhus i sidste runde, men vi skal bare skrabe alle de point til os, vi kan. Det har været en svær start for os, hvor flere nye skal spilles ind og flere også skal vænne sig til divisionsniveauet, forklarer Martin Pedersen med henvisning til et vel nærmest rekord ungt divisionsmandskab.

Der er dog stadig erfarne kræfter om bord og de unge talenter bider fra sig, så selvom det er tidligt i processen, så ser cheftræneren lovende takter og har kun ros tilovers for sine spillere.

- Jeg synes vi bevæger os i den rigtige retning og jeg må bare rose hele holdet for den arbejdsindsats, der bliver lagt for dagen. Vi står sammen og har fokus på at blive bedre sammen. Det giver os point nu og fremover. Rent mentalt er vi meget stærkere og det kan vippe kampene til vores fordel. Jeg synes også vores resultater viser, at vi rykker os, understreger P.

Nu venter endnu en udfordring og flere point skal arbejdes hjem. Der bliver uden tvivl tryk på kedlerne i alle 90 minutter, når Jammerbugt FC og Aarhus Fremad tørner sammen fredag aften d. 19. august kl. 19.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.