Facebook

Divisionsspillerne er pågyndt den sure vintertræning

Træningsopstart 2011 3.jpg
11-01-2011

(Foto: Humøret var højt da løbeskoene skulle luftes for første gang i 2011)

 

Af Torben Pedersen

En velfortjent vinterferie er slut, og spillerne er nu igang igen i Blokhus FC. Målet med dette forår er uden tvivl at forsvarer sin position i toppen af 2. Division Vest. Og netop positionen som tophold smitter af på humøret hos spillerne, der alle virkede yderst opsatte på at komme igang igen, selvom også få (Vi nævner ingen navne) gav udtryk for at, et par ugers yderligere ferie ikke havde gjort noget!.

Direktør Mogens Andersen startede kort med at byde velkommen tilbage fra ferie, inden den nye formand i Blokhus FCs bestyrelse Bøje Holmsgaard Lundtoft, fortalte om de ændringer der er blevet lavet i klubben, efter overdragelsen af licensen fra det nu opløste selvskab Blokhus Sport & Fritid, til moderklubben Jetsmark Idrætsforening.

Blokhus FC er fortsat en selvstændig eliteoverbygning, med eget budget og økonomi, og spillerne vil i princippet i dagligdagen intet mærke til de nye ændringer.

 

Hele træningsanlægget er dækket af is

 

Kong vinter satte sit tydelige præg på årets første træning, for kun løbeskoene kom i brug, da alt på anlægget inklusiv kunststofbane var dybt frossen. Blokhus FC kunne ihvertfald hurtigt blive omdøbt til Blokhus Ishockey Klub, hvis man havde forsøgt nogen træning i dag.

Derfor Havde Cheftræner Søren Kusk henlagt træningen til de yderst kedsommelige cykelstier i om omkring Jetsmark Hallen og Pandrup, hvor spillerne kunne få lov at "mundre" sig og få rørt kroppene, som sikkert er en tand eller to tungere end før ferien.

På nuværende tidspunkt er det hele lidt nyt og endnu ikke helt på plads med tidspunkter for træningskampe osv., men Søren Kusk kunne da fortælle at han regnede med at holdet ville spille 8-9 træningskampe i opstarten, før sæsonåbningen ude mod FC Djursland den 19. Marts 2011.

7 træningskampe er lige nu på papiret aftalt, mens spilletidspunkterne fortsat mangler endnu. Der vil snarest på hjemmesiden blive lavet en oversigt over datoerne for træningskampene, som indtil nu tæller 4 hjemmekampe.

 

Træningslejr planlagt i Februar

 

Det sociale betyder ubeskriveligt meget, og det har Søren Kusk været intet mindre end fantastisk til opretholde i efteråret, hvor spilletruppen ikke kun på banen, men også udenfor kridtstregerne har haft et stort overskud.

Men det sociale får formentligt et ekstra skud medicin, når truppen i starten af februar samles til en træningslejr fra fredag til søndag. Her skal der ikke mindst trænes, men også det sociale sammenvær står højt på dagsordenen, ligesom man den pågældende weekend også spiller træningskamp imod Lindholm, og dermed får 100 % optimale muligheder for at forberede sig.

Træningskampen imod Lindholm bliver iøvrigt også som planen er lige nu, den første på hjemmebane den weekend, for træningslejren spillerne skal på, afholdes på Hotel Nordsøen i Blokhus.

Sæsonen 2011 er omsider igang, og husk at du løbende kan følge optakten til forårssæsonen på nærmeste hold her på hjemmesiden, når vi ugentligt har flere historier at byde på, fra topholdet i 2. Division Vest, Blokhus FC.