Facebook

Divisionstest mod Vejgaard B

MartinThomsen.png
03-03-2017

Af Thomas Jansen

Vi nærmer os tiden, hvor formen skal til at være på plads og Jammerbugt FC tager nu træningskampene et niveau op i forhold til modstand. Denne gang hedder det således Vejgaard B på hjemmebane.

Divisionskollegaerne gæster Jammerbugten fredag aften kl. 19.00 og i Jammerbugt FC lejren ser spillende assistenttræner, Martin Thomsen, frem til at få en mere klar indikation på, hvad formbarometret viser, nu hvor kalenderen siger marts.

- Vi glæder os til at måle os mod et hold fra vores egen række og se hvor vi står, fortæller Martin Thomsen forud for opgøret, der markerer skridtet ind i den afsluttende fase af forberedelserne, hvor aftalerne skal til at være fuldt ud på plads. Udover Vejgaard B, venter i denne fase også Thisted FC og ind imellem de to kampe, er der også blevet plads til et møde med Hobro IK’s reservehold.

- Vi skal til at spore os ind på startopstillingen og i kampene mod Vejgaard og dernæst Hobro kommer vi med sikkerhed ikke til at stille op på samme måde, men lidt forskellige vil dog få mulighed for at vise sig frem, forklarer Martin Thomsen, der må melde om enkelte skader hos spillere og så en cheftræner, der ligeledes må sidde over til Vejgaard kampen – dog med lovlig undskyldning. Det er nemlig grundet trænerkursus i Tyskland.

- Vi har nogle stykker ude med skader pt, men vi håber, at alle når at blive klar til første kamp mod HIK. Stokbro, Mads Larsen og jeg selv står over med mindre skader og så Lars fraværende pga. trænerkursus.

Jammerbugt FC og Vejgaard B tester formen af fredag d. 3. marts kl. 19.00.