Facebook

Dumme point smidt i Svendborg

Blokhus_FC_071.jpg
29-05-2011

(Foto: Nickolaj Thomsen scorede påny i Svendborg)

 

FC Svendborg   -   Blokhus FC   2-2  (1-2)

1-0 Jesper Rasmussen  15. min

1-1 Nickolaj Thomsen  22. min

1-2 Conor O´Brien  30. min

2-2 Kaasanngoak Gazza Zeeb  89. min

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC kan glæde sig over fortsat at være ubesejret på Fyn denne sæson, men så er det også sagt. Pointtabet i Svendborg var både dumt og unødvendigt, men hjemmeholdet spillede dog også en god 2. halvleg.

Blokhus FC var både dominerende og spilstyrende før pausen, og førte fuldt fortjent med 2-1, efter Nickolaj Thomsen og Conor O´Brien havde sat kursen mod endnu 3 point.

 

Noget gik galt efter pausen

 

FC Svendborg plejer at ligge okay til Blokhus FC, hvis vi ellers forbereder os godt nok. Men hjemmeholdet kom bedst fra pausen på Høje Bøge Stadion, og pressede Blokhus FC.

Men spil og chancer fik hjemmeholdet ikke udnyttet, og det lignede alligevel en Blokhus-sejr til sidst. Inden det gik galt i dommerenstillægstid:

 - Vi er enormt skuffet over at spille uafgjort og så på den måde, hvor de scorer i sidste minut. Vi skal nu ikke brokke os for meget, for vi var uden tvivl selvforskyldte i det uafgjorte resultat, siger Nickolaj Thomsen til ligabold.com efter kampen.

 - Vi spillede godt i 1.halvleg og der skulle vi nok have lukket kampen, men det formår vi ikke. I stedet har de kontrollen med 2.halvleg og der formår vi ikke at lukke af defensivt og offensivt kommer vi ikke frem til det store. Vi løber for meget forgæves i for lange perioder af kampen og det skal vi have rettet op på, slutter topscorer-Thomsen.

 

Revanchen skal komme torsdag

 

Midt i ferien og ikke mindst Nørhalne Cup 2011, tørner Blokhus FC og Skovbakken også sammen, i et lille topbrag på Jetsmark Stadion. Kristi himmelfartsdag kl.13.00 er tidspunktet for kampen, som iøvrigt har GRATIS ADGANG for alle på dagen.

Og her kan Blokhus FC så passende tage revanchen, inden de sidste to spillerunder, først i Brabrand og siden hjemme mod Varde.

Programmet er ihvertfald ikke givet på forhånd, og Nickolaj Thomsen ved det kræver hårdt arbejde frem mod sæsonafslutningen:

 - Vi har haft en okay Maj måned med lutter sejre og dette uafgjorte resultat mod FC Svendborg. Vi skal være tilfredse med stadig at være en del af toppen. Vi har 3 kampe tilbage nu og vi går benhårdt efter at få 7 points i de sidste 3 kampe. Lykkes det, så har vi allerede nået målet for sæsonen. Men vi har begge ben plantet solidt på jorden og håber at vi kan fortsætte vores gode spil. Kan vi det, så skal vi nok nå i mål.