Facebook

Efteråret afsluttet med manér

6499afdadaacc12bf00a8152420a297b[1].jpg
10-11-2012

Med en flot 3-1 sejr hjemme over lokalrivalerne fra Thisted FC lørdag eftermiddag, rundede Blokhus FC efterårssæsonen i 2. division af med manér...

 

Blokhus FC - Thisted FC: 3 - 1 (2 - 0)

4' Rødt kort Mojo Kingsley, Thisted FC
30' 1-0 Christoffer Hansen, Blokhus FC
45' 2-0 Jan Rasmussen, Blokhus FC
83' 3-0 Jan Rasmussen, Blokhus FC
87' 3-1 Martin Nielsen, Thisted FC

Tilskuertal: 307

Blokhus FC holdopstilling:
Simon Enevoldsen - Jonas Westmark, Emil Haucke, Glenn Schreiber, Marc Pedersen - Jan Rasmussen, Sune Gundersen, Kasper Knudsen, Malthe Nygaard, Mads Severinsen - Christoffer Hansen.

Bænk: Jens-Erik Juul Larsen, Søren Reese, Richard Menjivar, Daniel Moth, Christoffer Leth.

 

Lokalopgøret mod Thisted FC startede hvor sidste weekends kamp mod topholdet Aarhus Fremad sluttede – nemlig med drama. Der skulle således ikke gå mere end ganske få minutter før gæsternes Mojo Kingsley måtte trække i nødbremsen mod lynhurtige Kasper Knudsen, der havde sat fuld fart mod Thisted målet. Episoden endte med et rødt kort til Thisted forsvaren, og det var ikke sidste gang Kasper Knudsen skabte problemer for gæsterne. Blokhus FC’s offensive 18’er spillede nemlig en rigtig god kamp. Det gjorde den øvrige del af Blokhus FC mandskabet også, og det blev i sidste ende Jan Rasmussen, som stjal overskrifterne med to scoringer.

Fra start levede kampen op til forventningerne for et lokalopgør med høj intensitet og tempo. Blokhus FC tog hurtigt kontrollen efter udvisningen og i det niende minut var Mads Severinsen tæt på at give Blokhus FC en tidlig føring med et nærgående forsøg. Det første kvarter lykkedes det for hjemmeholdet at stresse et Thisted mandskab i undertal med højt pres. Det høje pres gav dog muligheder for Thisted FC på kontraen, og det skete efter små tyve minutter, men Blokhus FC’s Glenn Schreiber, som har stået for en række solide præstationer i de seneste kampe, afværgede flot en potentiel farlig situation. Få minutter senere slår Thisted igen kontra og denne gang lykkedes det at komme frem til en afslutning. En afslutning som sneg sig lige forbi Blokhus FC målet.

Omkring den halve time kommer kampens første scoring, og det til et velspillende og kontrollerende hjemmehold. Med masser af boldbesiddelse bygger Blokhus FC tålmodigt en angreb op og breder spillet ud på højre kanten, hvor Jonas Westmark spiller Kasper Knudsen ind i banen, og fra baglinjen drejer den hurtige offensivspiller bolden ind i feltet, hvor Christoffer Hansen træffer bolden først og sender den sikkert i netmaskerne til en fortjent 1-0 føring. Få minutter senere er Malthe Nygaard tæt på at øge til 2-0 med et godt skud fra kanten af feltet. Blokhus FC fortsætter presset og er nærgående med en række indlæg og forsøg mod mål.

Trods tidligt drama og fire scoringer var det imidlertid hvad der skulle vise sig at være kampens femte og mest præcise pletskud som sendte dagens største sus gennem Jetsmark Stadion denne lørdag. En vildfaren bold på mod indkast fortsatte med høj fart ud over kridtstregen og videre mod rækværket ved sidelinjen, hvor den sendte en lang stribe af iskolde fadøl mod jorden, og de måtte dermed lade livet for tidligt. Det tog da også de 307 tilskuere et par minutter inden fokus igen kunne rettes mod kampen, men heldigvis tids nok til at de kunne glæde sig over næste pletskud. Det blev nemlig til 2-0 inden pausen.

Jan Rasmussen modtager bolden i medløb mellem Thisteds to midterforsvarer og sender sikkert læderet ind i nederste venstre målhjørne. Bolden når ikke mere end lige at ramme nettet før der fløjtes til pause te. Dermed både startede og sluttede første halvleg særdeles tilfredsstillende for Blokhus FC.

Efter pausen fortsætter Blokhus FC sin dominans og er i kontrol over kampen det første kvarter af 2. halvleg uden det dog resulterer i de store målchancer. De unge drenge i blåt holder godt fast i bolden, mens kampens tempo stille og roligt fortager sig.

Blokhus FC foretager midt i 2. halvleg et par udskiftninger. Ud går først Mads Severinsen for at gøre plads til Daniel Moth, mens Richard Menjivar minutter senere erstatter Kasper Knudsen.

Med godt 10 minutter igen, vågner kampen til live igen og intensiteten tager til på ny. Først sikrer Simon Enevoldsen med en flot fodparade i et fyldt Blokhus FC felt at spændingen om kampens resultat udebliver, og minuttet efter må Thisted træner Peter Christensen forlade trænerbænken som resultat af en bortvisning efter diskussion med kampens dommer.

Der skal ikke gå mere end yderligere et minut før der igen sker noget, og denne gang er det Blokhus FC som lukker slukker kampen med scoringen til 3-0. Igen er Jan Rasmussen på pletten. Igennem Thisted forsvaret sammen med to holdkammerater afdribler Jan Rasmussen Thisted FC keeperen og scorer iskoldt sit andet mål. Med godt fem minutter tilbage på stadionuret kan tomålsskytten så gå på velfortjent vinterferie, da han afløses af Søren Reese. Inden den underholdende kamp fløjtes af, pynter Thisted FC på resultat med en flot langskudsscoring til reducering 3-1. Et plaster på såret for gæsterne på en dag, hvor Blokhus FC viste sig stærkest og kunne slutte efteråret af på fornem vis og med en fin femteplads som resultat.

Nu venter en længere vinterpausen, hvor der skal restitueres inden formen igen skal findes frem.