Facebook

Eltomatic går forrest i ungdomsudvikling

Eltomatic_som_ny_ungdomshovedsponsor.jpg
Hans Jørgen Jensen, Eltomatic, og Erik Just, direktør for det kommende Jammerbugt FC, præsenterer i forbindelse med det nye samarbejde, den nye kamptrøje for U17 og U19 holdene.
23-04-2013

Af Thomas Jansen

I Blokhus FC har der været stort fokus på ungdomsafdelingen og talentudvikling, og med det fremtidige Jammerbugt FC i sigte, vil dette fokus blive endnu større forsikrer direktør Erik Just, som nu kan glæde sig over at Eltomatic i Pandrup er gået ind i et samarbejde som ny hovedsponsor for klubbens ungdomsafdeling med holdene U17, U19 og U21.

- Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedst mulige rammer for vores ungdomsafdeling, som skal være vores fundament. Derfor lægger vi mange ressourcer her, og med Jammerbugt FC vil vi om muligt lægge endnu flere kræfter på den front. Eltomatic gør det, sammen med vores øvrige partnere, muligt at realisere dette, forklarer Erik Just, mens lokalt forankrede Eltomatic og Hans Jørgen Jensen, der længe har været en trofast støtte i fodboldklubben, finder det vigtigt at bidrage til at elitefodbolden forbliver i området.

- Jeg mener det er vigtigt for vores område at vi har et elitefodboldhold. Det skaber værdi på mange måder, fortæller Hans Jørgen hvis virksomhed Eltomatic har haft sin faste base i Pandrup siden sin oprindelse i 1978. Hans Jørgen Jensen selv har rødder som rækker endnu dybere i den nordjyske muld omkring Pandrup, hvor Hans Jørgen selv engang har været ung dreng og i øvrigt stoppede som aktiv fodboldspiller som målmand på Drenge B. Derfor glæder han sig også over nu at kunne bidrage til at sikre et sundt og godt tilbud til områdets unge ved som ny ungdomshovedsponsor at støtte talentudviklingen i Jammerbugt FC.

- Udover at bakke op om elitefodbolden, så glæder det mig at vi i Eltomatic kan medvirke til at ungdommen i vores område for et godt tilbud, fastslår Hans Jørgen, som gennem mange år har været og stadig er fast inventar på lægterne når bolden ruller på stadionet placeret lige overfor virksomheden Eltomatic.