Facebook

En hård match venter i sæsonens sidste hjemmekamp

8dbb68d539dfbec1b0e1bd0deb28c7a8.jpg
13-06-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag ruller den blå bølge for sidste gang i denne ombæring hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor formstærke FC Svendborg er udfordreren.

En lang sæson lakker mod enden og der resterer nu kun to runder inden det officielt er sommerferie i 2. division vest. Inden spillerne bytter shorts og fodboldstøvler ud med speedos og sommerhat, er der således et par opgaver at løse, og den næste hedder altså FC Svendborg, som ikke har tabt de seneste ni kampe. Det har gjort fynboerne til et af forårets mest formstærke hold, hvilket har resulteret i at mandskabet har spillet sig fri af bundstriden.

- Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til FC Svendborg, som har sikret sin overlevelse i 2. division. Det er også det eneste rigtige, for de hører bestemt ikke til nede i bunden af rækken, og det har deres seneste resultater også bevist, forsikrer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for klubbernes fælles møde lørdag. Han understreger samtidig, at FC Svendborg bliver et at de hold der skal holdes ekstra øje med i den nye sæson.

- FC Svendborg er et godt hold, som har dygtige spillere på alle pladser, hvilket deres resultater i foråret også vidner om. Jeg har klare forventninger om, at vi i næste sæson for FC Svendborg at se i toppen af rækken. Derfor er dette også en god kamp at runde sæsonens hjemmekampe af med. Der er for os stor motivation i at ville vise, at vi kan klare Svendborg trods deres seneste gode resultater, og jeg tror det kan blive en god kamp.

Hvis det lykkes de blåblusede at sende de formstærke fynboer fra banen med nederlag for første gang i meget lang tid, vil det være et afgørende skridt i bestræbelserne på at gøre tabellens fjerdeplads sin egen.

- En anden motivationsfaktor for os er også, at vi kan sikre os fjerdepladsen i rækken samt at vi kan forblive rækkens andet bedste hjemmehold efter Skive IK. Det er altså også en flot bedrift og vi kan alle være stolte af at have sådan en stærk hjemmebane, hvor de færreste får noget med hjem. Med en sejr kan vi sikre os fjerdepladsen, og det mener jeg helt bestemt at vi har fortjent hvis det lykkes. Det har spillerne fortjent, og det skal vi altså ud og gøre færdigt nu. Det håber jeg vi kan gøre med endnu et clean sheet og med et par gode mål igen, siger Bo Zinck som benytter lejligheden til at takke alle dem, som på den ene eller anden vis også er en del af Jammerbugt FC’s bedrifter denne sæson.

- Vi har igen alle mand klar, og det har vi været heldige at have meget af foråret. Det skyldes dog ikke kun held. Jeg vil i den sammenhæng bl.a. gerne takke Ashley Tootle, som vi i de mørke vintermåneder havde tilknyttet, og som sørgede for vi løb det nødvendige ekstra. Det har betalt sig, slår Zinck fast og slutter;

- Tak skal der også lyde til dem der har støttet klubben og holdet gennem hele sæsonen. Det har været en fornøjelse at mærke den store støtte trods det at det har været svære tider for klubben undervejs. Trods disse bump har der heldigvis været meget positivt også, og jeg ser meget frem til den nye sæson efter sommer, hvor tingene ser spændende ud for os. På vegne af spillere og trænere vil jeg takke alle for opbakningen.

Dermed er det blevet tid til, for sidste gang i denne sæson, at løbe ind på Sparekassen Vendsyssel Arena og lade den blå bølge rulle målrettet mod endnu en sejr på vores dejlige hjemmebane.

Jammerbugt FC mod FC Svendborg fløjtes ingen kl. 15.00 lørdag d. 14. juni. Vi ses forhåbentlig på stadion, hvor vi en sidste gang i denne sæson skal stå skulder mod skulder når den blå bølge ruller!

Konkurrence på stadion

Årets sidste hjemmekamp markeres med en stor konkurrence på stadion.

På kampdagen vil alle der køber en såkaldt stadionmenu til kr. 50,- nemlig have mulighed for at deltage i lodtrækningen om billetter til to særdeles interessante koncerter med henholdsvis Marie Key / Mads Langer samt Lars Lilholt Band.

Vinderen bliver udtrukket på stadion lige efter slutfløjt. Så nu er det bare med at komme på stadion og nyde en stadionmenu!

Konkurrencen afvikles i samarbejde med: