Facebook

En herlig fejring af en hel særlig klubmand

Showkamp.jpg
25-06-2018

Af Thomas Jansen

Flaget var hejst og solen stod højt på denne helt særlige dag, hvor en helt særlig person skulle fejres. Klubmanden over dem alle, Ingolf, fyldte nemlig 75 år.

Dette blev markeret med en showkamp, hvor nuværende og tidligere spillere på Jetsmark IF’s, Blokhus FC’s og Jammerbugt FC’s divisionshold stillede op til en venskabelig dyst til ære for hovedpersonen, Ingolf.

Gensynsglæden var stor og humøret højt, da de mange velkendte ansigter mødte hinanden i omklædningsrummene, hvor der gennem årene er blevet brugt utallige timer sammen – alle med Ingolf som en vigtig del af det.

Iklædt de grønne og blå farver gik spillerne med smil på læben og med Ingolf i spidsen på grønsværen, hvor festliglederne fik lov at udfolde sig i en målfest, hvor de lidt yngre blåblusede slog de lidt ældre grønne med 6-3. Blandt målene var der pletskud fra blandt andre Peter Tranberg, som fortsat var sikker fra straffesparkspletten, men Nickolaj Jonstrup viste, at han havde holdt målformen ved lige. Det var i det hele taget en fornøjelse af opleve, eller måske nærmere genopleve, de mange spillere i kamp igen. Naturlvis ikke alle med samme tempo og energi, men klubhjertet var helt bestemt i topform.

Showkampen bød bl.a. på far og søn duel mellem Jan og Lasse Steffensen, ligesom der var brødreduel mellem Rasmus og Jeppe Østenkær samt Nicklas Sørensen og Sonny Jakobsen. I det hele taget blev der gået godt til den, også fra klubformanden Bøje Holmsgaard Lundtoft, der gav sig mere end fuldt ud og måtte humpe ud til en kold fad med en fiber i baglåret.

Jo kampen bød på flere gode og underholdende indslag, men ingen fik dog klapsalver som hovedpersonen selv, da Ingolf i pausen blev udnævnt til æresmedlem i klubben, og i den sammenhæng bl.a. fik lovning på fri forbrug af pommes frites i klubbens cafeteria, hvis det, mod forventning, på et tidspunkt skulle ende med et ”karrierestop” fra den altid flittige og tilstedeværende klubmand.

Efter slutfløjtet, som nogle måske havde set mere frem til end andre grundet ”generede” luftveje, fortsatte fejringen med spisning i klubhuset – dog med et lille midlertidig ophold i omklædningsrummet, hvor 3. halvleg gav mulighed for at tale gode gamle dage.

En herlig og kærlig dag til ære for klubmanden over dem alle, Ingolf. En uvurderlig personlighed for alle i og omkring klubben.

På vores Facebookside, kan der findes flere billeder fra dagen, ligesom der er videoindslag med spillere og trænere, som sender håndfuld lykønskninger og roser til Ingolf.