Facebook

En hilsen fra Thisted inden gensynet

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
27-08-2015

Af Thomas Jansen

Han er kun fire kampe inde i sin Thisted karriere, men alligevel er det allerede tid til et gensyn med klubben, der gennem en årrække har lagret utallige kampe i minderne.

Bo Zinck skiftede, efter mange år og masser hjerteblod, i sommerpausen Jammerbugt FC ud med lokalrivalerne Thisted FC. Nu krydses vejene igen, men denne gang er Zinck på den modsatte side af midterlinjen. Nu skal de blå ikke længere kaldes til angreb, men derimod stoppes på vej frem. En ny situation og ikke mindst en ny følelse, der ikke bare lige sådan er til at forholde sig til.

- Det er specielt. Meget specielt. Det bliver en underlig fornemmelse både før og efter kampen. Jeg tror især det bliver mærkeligt op til kampen. Det er ikke begyndt endnu, men på kampdagen, skal det helt sikkert nok komme, fortæller den tidligere Jammerbugt FC træner og nu ny Thisted træner, som ikke har glemt tiden i blåt, men heller ikke har tænkt sig at give ved dørene.

- Jeg har stadig mange følelser for Jammerbugt FC og det vil jeg altid have. Derfor bliver det også specielt op til kampen, men under kampen, er det som altid en opgave der skal løses. Lige den kamp, så bliver følelserne altså gemt væk. Så bare rolig, vi spiller for at vinde fredag, understreger Zinck med overbevisning, trods smilet på læben.

Uanset hvilken lejer man befinder sig i fredag, så er der grund til at glæde sig. Der er nemlig god grund til at tro, det kan blive en interessant affære.

- Det er et spændende opgør. Det kan måske godt gå hen og blive en lidt ivrig forestilling, men det har tradition for at være nogle gode kampe med god underholdning og mål. Begge hold har mange gode spillere og jeg forventer en intens og god kamp, forudser Bo Zinck og tilføjer;

- Det er fredag aften og i Thisted har vi et helt nyt græstæppe, som indbyder til fodbold. Det er et dejlig lokalopgør med positiv rivalisering og hvor begge hold vil vinde. Så mon ikke vi både får god fodbold, drama og dueller. Jeg tror og håber på mange på lægterne, så vi kan få en god stemning. Det er en kamp man ser frem til i begge lejre og jeg glæder mig i hvert fald, slutter Zinck trods den lidt særlige situation.

Bo Zinck takker for snakken. Der er gensyn fredag aften, og her er det slut venlighederne for en stund. Thisted FC og Jammerbugt FC tørner sammen kl. 19.00 fredag d. 28. august.