Facebook

En svær, men god sidste test

IMG_5073.JPG
03-08-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC blev matchet hårdt, da formen skulle pudses af for sidste gang inden sæsonpremieren. Det var AaB, der havde inviteret ind til kamp på Hornevej.

Her ventede AaB’s Superliga reserver, et særdeles stærkt hold, der topper reserveligaen og som bestod af unge dygtige talentfulde spillere kombineret med etablerede spillere som Thomas Enevoldsen, Nicklas Helenius, Kasper Pedersen og Jakob Ahlmann.

AaB mandskabet satte da også fart på spillet fra start, og der var ikke spillet mange minutter før det stod både 1-0 og 2-0 til værterne. Jammerbugt FC spillerne kæmpede ellers bragt i aften solen og blev i flere sekvenser presset til det yderste.

Det blev også 3-0 og 4-0 inden pausen, men selvom det var en hård aften for de blåblusede, så var der også mange gode aktioner og inden pausen lykkedes det at reducere til 1-4, da Victor Rafael og Michael Nielsen kombinerede sig flot igennem AaB forsvaret, inden bolden blev serveret for Nicklas Sørensen, der sendte den i kassen.

Efter pausen fortsatte AaB’s dominans, men Jammerbugt FC arbejdede hårdt for sagen. Det blev til en enkelt scoring efter pausen. AaB øgede således til 5-1, hvilket også endte med at blive kampens resultat.

Selvom det resultatmæssigt endte med et stort nederlag, så var det en særdeles god test af et ungt Jammerbugt mandskab, der blev testet grundigt af de skarpe AaB spillere.

Nu skal benene plejes og de sidste detaljer finpudses inden det, i en helt anden kamp, gælder Vejgaard B i sæsonpremieren fredag aften.