Facebook

En svær, men sjov kamp at spille

f5c92c4bcd0baa860953f92f4dfb78561.jpg
Der bliver brug for at stå sammen hvis den blå bølge skal videre i pokalturneringen!
27-08-2013

Af Thomas Jansen

Onsdag d. 28. august går det løs i DBU Pokalen, hvor Jammerbugt FC får besøg fra Superligaen i form af Viborg FF, der lige nu er placeret som nummer 5.

Det er derfor en særdeles svær test der venter det unge Jammerbugt FC mandskab, men samtidig venter en oplevelse, både for spillere og trænere, men forhåbentlig også for publikum. Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck ser da også frem til at prøve kræfter med de grønne Superligaspillere fra Viborg.

- Først og fremmest bliver det spændende. Det er en sjov kamp for os at spille. En bonus kamp om man vil. Men vi ved også at det bliver utroligt svært, understreger Bo Zinck inden pokalkampen mod Viborg FF.

Viborg er for år tilbage sendt ud af pokalturneringen på samme plæne, som lægger græs til kampen i morgen onsdag, og Bo Zinck forsikrer da også at Jammerbugt FC vil gøre hvad de kan for at det sker igen.

- Vi jagter naturligvis pokaloverraskelsen, det skal der ikke være nogen tvivl om. Det er længe siden vi har tabt hjemme, så lad os nu se om ikke vi kan drille dem lidt, lyder det fra Zinck som selv havde den sidste fod på den bold, der sendte Viborg ud sidste gang. Men selvom det også er målet denne gang, er der andre ting som prioriteres.

- Vi ved det bliver utrolig svært, og for at være helt ærlig, så er lørdagens kamp i 2. division mod Rishøj vigtigere for os. Den tæller mere i det store regnskab, og da vi har en god bred trup har vi også mulighed for at lade nogle nye spillere få chancen, fortæller cheftræneren som har rosende ord til den kommende modstander i pokalturneringen.

- Viborg har gjort det godt i Superligaen og har den nuværende topscorer i Thomas Dalgaard. I det hele taget har de kvalitet over hele linjen. Det gælder også trænerbænken, og vi glæder os til at få Ove Christensen og Søren Frederiksen på besøg. Vi har et godt forhold til dem og ser frem til at byde dem velkommen.

Det håber vi der er mange der gør, når den blå bølge ruller i DBU Pokalen i morgen onsdag d. 28. august kl. 17.45.

- Det bliver uhyggelig svært, men det er også en sjov kamp at spille, og vi glæder os, slutter Bo Zinck forud for mødet med Superligaholdet Viborg FF.

Husk at du kan bakke Jammerbugt FC holdet ekstra op ved at møde frem på stadion iklædt de blå Jammerbugt FC farver. Gør du det belønnes det med gratis slushice og popcorn... Læs mere her.