Facebook

En svær udfordring venter i Sønderjylland

43aa777c88a9287b51cb5ef6c5de2fa2.jpg
Nickolaj Thomsen blev dobbeltmålscorer, da Jammerbugt FC hjemme sejrede 2-0 over FC Sydvest. Nu skal kunsten gøres efter på udebane.
08-06-2013

Af Thomas Jansen

Efter en god midtugesejr hjemme over Skovbakken går turen lørdag til Sønderjylland, hvor der skal hentes tre point med hjem fra FC Sydvest.

Med andre ord skal Jammerbugt FC forsøge at gentage succesen fra efteråret, hvor sønderjyderne blev besejret med 2-0. Denne mission er dog ikke lige til ifølge cheftræner Bo Zinck.

- Det er et helt andet hold i dag. Et rigtig godt hold, hvilket foråret har bevist, slår Zinck fast, og han bakkes op ad statistikkerne. Mens efteråret kun bød på 12 point, har foråret, hvor der fortsat er tre kampe tilbage, allerede kastet 15 point af sig.

- På papiret skal vi jo ud og vinde, men det er altså et hold, som lige nu kæmper for livet. De har lige slået Næsby på udebane, og det er altså ikke alle der gør det, siger Zinck, som ser frem til besøget i Sønderjylland, hvor han forventer gang i den.

- Det bliver en sjov udfordring, forstået på den måde, at der kommer gang i den. Det glæder vi os til, og så er det jo også et nyt bekendtskab på udebane, så det bliver en spændende, men svær udfordring.

Mens FC Sydvest spiller for endnu en sæson i 2. Division, går Jammerbugt FC på banen for at forsvare tredjepladsen, hvor der er hård konkurrence fra FC Svendborg, Næsby og ikke mindst Brabrand.

Kampen mod FC Sydvest fløjtes i gang lørdag d. 8. Juni kl. 15.30.