Facebook

En tæt og spændende dyst i vente

Steven_Miller_i_fight_mod_Fremad.jpg
17-08-2013

Af Thomas Jansen

I sæsonens tredje runde venter en kamp, som har for vane at levere intens fight og en tæt spændende dyst.

Det er nemlig sidste år 2’er Aarhus Fremad som kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena i dag lørdag d. 17. august kl. 15.00. I sidste sæsons to møder blev det kun til et enkelt point for Jammerbugt FC mod Aarhus Fremad, og cheftræner Bo Zinck er da heller ikke i tvivl om hvad der venter.

 - Det er et stærkt hold vi står over for. Sidste sæson endte Aarhus Fremad som 2’er i tabellen og der venter os en stor opgave, forsikrer Zinck, som også fremhæver at det bliver et Fremad hold i en ny form, som lørdag løber på banen.

- Aarhus Fremad kommer med en ny og dygtig træner, som blandt andet har været med til at rykke op med FC Fyn, og i det hele taget har holdet et stærkt trænerteam. Det bliver et anderledes Aarhus Fremad hold de sender på banen. Spillestilen er lagt om og vi vil formentlig se meget direkte og fysisk betonet spil, hvor standardsituationerne er afgørende. Det bliver en modstander som er svære at åbne op.

Bo Zinck er dog ikke skræmt af opgavens størrelse, men har derimod en tro på sit hold kan løse den.

- Vi føler os godt forberedte, og selvom det bliver en svær opgave, så er det er en god udfordring, som jeg mener vi er klar til at tage. Vi er på hjemmebane og vil ud og dominere spil og chancer med udgangspunkt i vores spillestil, som er anderledes fra Aarhus Fremads. Vi skal tage kontrol, som vi gjorde i sæsonens første kamp her på vores bane, forklarer cheftræneren, som trods endnu en god indsats i anden kamp ude mod Næsby måtte erkende nederlag efter de 90 minutters fodbold.

- I Næsby havde vi også spil og chancer til at vinde kampen, men det lykkedes ikke. Så selvom vi får kontrol over kampen mod Aarhus Fremad, er det ikke garanti for sejr. Det er vigtigt at skabe chancerne, men det er ikke nok. Chancerne skal også tages. Bolden skal i nettet, understreger Zinck, som forventer en tæt dyst.

- Jeg tror der venter os en tæt kamp, og det afgørende bliver hvis spillestil der lykkes bedst. Vi er meget opsatte og glæder os til at spille hjemme igen. Samtidig er vi jo også lidt ude efter en revanche eftersom vi ikke fik taget på Aarhus Fremad i sidste sæson. Det skulle gerne lykkes denne gang, slutter Bo Zinck inden de sidste detaljer skal på plads forud for startfløjtet, som lyder lørdag d. 17. august kl. 15.00 når Jammerbugt FC og Aarhus Fremad løber ind på Sparekassen Vendsyssel Arena.