Facebook

En vigtig kamp venter mod Rishøj

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
30-08-2013

Af Thomas Jansen

En travl fodbolduge afsluttes lørdag eftermiddag, hvor det gælder sjællandske Rishøj Boldklub på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Søndag var der intens fodboldfight i Thisted og onsdag en stor pokaludfordring mod Superligaens Viborg FF. I begge kampe blev der leveret godt, men desværre uden udbytte. Senest var der flere gode ting at tage med videre fra 1-0 nederlaget til Viborg FF.

- Jeg mener vi gjorde det godt mod Viborg, hvor vi gør meget rigtigt og er med helt frem til kampens slutning. Men det var også en kamp, der kostede kræfter og i det hele taget har det været hård uge, men jeg synes vi har formået at bruge vores trup godt og derfor burde vi også have kræfterne til lørdagens kamp. Men det er vi meget klogere på lørdag sidst på eftermiddagen, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som forventer endnu en svær kamp at runde fodboldugen af på.

- Det er flere år siden vi har spillet mod Rishøj, så det bliver spændende at møde dem igen. I det hele taget er Rishøj et spændende bekendtskab. Det er et godt hold, som gerne vil spille fodbold, og de har en god blanding af spændende unge spillere og mere rutinerede spillere.

I denne sæson har Rishøj, ligesom Jammerbugt FC, seks point fra de første fire runder. Point der er kommet fra en sejr og tre uafgjorte kampe. Derfor venter en vigtig kamp, hvor begge hold har brug for de tre point.

- Sværhedsgraden af kampen giver sig selv. Rishøj har kun tabt en kamp i hele 2013, så det bliver en stor opgave. Vi skal vinde og det skal de også, og jeg tror der kan være en fodboldmæssig god kamp i vente. På hjemmebane har vi altid tro på sejr, men det bliver spændende og vi glæder os, understreger Bo Zinck, som sender sine tropper i kamp lørdag d. 31. august kl. 15.15 på Sparekassen Vendsyssel Arena.