Facebook

Endelig hjemme igen – ny topkamp venter

Zinck.jpg
06-10-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har været på farten de seneste uger, hvor to turneringskampe og en pokalkamp er blevet spillet på udebane.

Nu er de blåblusede endelig tilbage i Jammerbugten igen, hvor der lørdag venter endnu en spændende topkamp på Sparekassen Vendsyssel Arena, når Kjellerup IF kommer på besøg. Det er nummer et mod nummer to i rækken og der er lagt op til et brag af en kamp.

- Først og fremmest vil jeg fremhæve, hvor skønt det er, at være tilbage på Sparekassen Vendsyssel Arena efter tre lange udebaneture. Det har vi virkelig glædet os til, åbner cheftræner Bo Zinck, da samtalen drejes mod næste udfordring.

Jammerbugt FC har siddet på førstepladsen, men er efter to nederlag på farten, blevet vippet af pinden, netop af weekendens gæster fra Kjellerup. Bo Zinck er da heller ikke bleg for at indrømme, at der skal forbedringer til, hvis der skal tre point på kontoen mod rækkens førerhold.

- Vi skal møde rækkens bedst spillende mandskab. Kjellerup IF er et sammenspillet, dygtigt og voksent hold, og kan de holde sammen på truppen til foråret, så er de blandt kandidaterne til at spille med om oprykningen til 1. division, forudser Zinck og tilføjer;

- Kjellerup IF var også et rigtig dygtigt mandskab i sidste sæson og er et hold, som meget gerne vil spille god fodbold. Cheftræner, Jonas Dahl, har i efteråret formået at bygge flot videre på det gode fundament og har blandt andet tilført en endnu mere solid defensiv, så Kjellerup er ikke bare dygtige fremad banen, de lukker heller ikke mange mål ind nu.

Der bliver med andre ord noget at se til for Jammerbugt FC, som dog også selv har gjort det ganske godt, trods det at holdet nu har rejst tomhændet hjem i det seneste to runder. Men forud for det er der blevet lagt et pointmæssigt godt fundament og derfor er troen på sejr, og på sig selv i det hele taget, også fortsat god, selvom opgaven, der venter i weekenden formentlig bliver en af efterårets største.

- Det er en stor opgave, der venter os og vel nok den sværeste til dato på hjemmebane i denne sæson. Vi går ind til kampen med stor respekt for Kjellerup, men også med indstillingen, at intet er umuligt, og på hjemmebane vil vi som altid gå benhårdt efter sejren. Vi glæder os til udfordringen og tror på, at vi kan tage alle tre point, understreger Bo Zinck med sikkerhed i stemmen.

En sejr er bestemt også vigtig, men der er ikke tale om en alt eller intet kamp. Det er rækken alt for tæt til. Der er ikke mange points forskel i toppen af rækken og med fem runder igen, kan alt fortsat ske. Men forhåbentlig kan der lørdag tages et vigtigt skridt mod indfrielse af målet op kvalifikation til oprykningsspillet.

- De resterende fem runder er fem finaler. Kampen om en plads i oprykningsspillet er så tæt, at hvert eneste point er ekstremt vigtigt. En sejr vil derfor også være et vigtigt skridt på vejen mod at indfri vores mål om oprykningsspil til foråret. Men vi tager et skridt ad gangen. En kamp ad gangen, og lige nu glæder vi os enormt meget over at være hjemme på eget græs efter to svære udebane kampe, plus en lang udebanetur i pokalturneringen også. Vi vil give alt, hvad vi har i os og jeg både håber og tror på en spændende, tæt og godt spillet fodboldkamp. Alle ingredienserne er i hvert fald til, at det her kan blive en god oplevelse, siger Bo Zinck, inden det igen går løs på græstæppet hjemme i Jammerbugten.

Det er lørdag d. 7. oktober kl. 15.00 at Jammerbugt FC og Kjellerup IF tørner sammen i rundens topkamp.

Vi ses på stadion!