Facebook

Endelig kom der point med hjem

Spilletroeje-closeup.jpg
19-09-2015

Jammerbugt FC brød lørdag eftermiddag den dårlige udebane statistik, da der blev hentet point med hjem fra kampen mod Brabrand...

Kampen, der var flyttet til Aarhus Stadion, endte i en nulløsning og det sendte dermed et point i retningen af Jammerbugten.

Kampen, der var flyttet til Aarhus Stadion, endte i en nulløsning og det sendte dermed et point i retningen af Jammerbugten. Målet var forud for kampen en sejr, men vigtigt var det at målet blev holdt rent og endnu et nederlag blev undgået.

Jammerbugt FC stod fra start til slut godt på banen og fik holdt værterne fra Brabrand væk fra chancer. Selv spillede Jammerbugt FC sig frem til nogle chancer, ikke mange, men nok til at det ærgrede Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, at kampen ikke sluttede med en sejr til dagens gæster i Aarhus.

- Vi skaber chancer nok til selv at score, men som jeg tidligere har sagt, så skal vi slide for at få bolden i mål i øjeblikket. Vi ville rigtig gerne have haft alle tre point, og med lidt mere held får vi også scoret i dag. Det kan altid diskuteres hvem der fortjener hvad, men jeg mener vi skabte nok til at vinde kampen, vurderer Frode Langagergaard, der på den ene side var glad for at have brudt udebaneforbandelsen og på den anden side var skuffet over at det endte med pointdeling.

Der var dog størst grund til at glæde sig over de positive ting. Jammerbugt FC begynder nemlig mere og mere at ligne en sammentømret og sikker enhed. Det vidnede ikke mindst den defensive præstation mod Brabrand om.

- Især i kampens 2. Halvleg i dag står vi godt og kæmper for hinanden. Der byder vi virkelig Brabrand op. Det er først og fremmest dejligt at vi ikke giver mål væk og kun et minimum af chancer. Det er et stort plus i vores spil, forklarer Langagergaard og runder af;

- Mange ting tegner godt for de kommende kampe. Vi begynder at kende hinanden og arbejde mere sammen som en enhed. Den rette rytme er på vej ind i spillet.

Det ene point sikrer at Jammerbugt FC fortsat er i kontakt med top fire holdene, men en sejr i næste runde vil lune hvad det angår. Her får de blå en ny chance for at putte bolden forbi Brabrand keeperen. Her venter weekendens modstander nemlig igen. Denne gang skal slaget dog slås på Sparekassen Vendsyssel Arena, og her har Jammerbugt FC flere succeshistorier end det har været tilfældet på udebane.

Jammerbugt FC mod Brabrand spilles lørdag d. 26. september kl. 15.00.

Brabrand – Jammerbugt FC: 0-0 (0-0)