Facebook

Endnu en forårsfinale venter Skærtorsdag

Justesen2.jpg
13-04-2017

Af Thomas Jansen

Skærtorsdag gælder det forårets femte runde. Her mødes Jammerbugt FC og FC Sydvest, eller rækkens nr. 9 mod rækken nr. 4.

Selvom der er flere pladser mellem Påskens to duellanter, så kan en sejr til Jammerbugt FC betyde at de to hold skifter plads. Kun tre point skiller således nr. 9 og nr. 4 – jo det er en særdeles tæt række dette forår. Netop derfor er hver eneste point vigtigt og netop derfor er det vigtigt at Jammerbugt FC henter endnu en hjemmesejr, efter holdet måtte rejse tomhændet hjem fra Valby efter en ellers god præstation.

Udover over det gode spil i seneste runde tager Jammerbugt FC også et par væsentlige forstærkninger med en til kampen mod FC Sydvest. Udover at Martin Thomsen nu er tilbage efter en skade, så har Jammerbugt FC også styrket sig med tilgangen af Michael Byskov. Jammerbugt FC cheftræner, Lars Justesen, er da også opsat på, at der skal en god hjemmebanepræstation og tre point på programmet Skærtorsdag.

- Vi kom desværre tomhændet fra Valby Idrætspark i lørdags. Med os fik vi dog en virkelig positiv præstation. Men som jeg sagde efter kampen, ville jeg, stillingen og vores situation taget i betragtning, hellere have stået efter en skidt præstation og glædet mig over en sejr. Det blev det modsatte. Vi spillede en god kamp, men fik ingen point med os hjem, fortæller Justesen og fortsætter;

- Selvom et nederlag altid gør ondt, så kan jeg kun være tilfreds med at spillerne på udebane mod rækkens tophold formår at levere så god en indsats, og denne del skal vi tage med ind til kampen Sydvest. Sidst vi spillede på Sparekassen Vendsyssel Arena fandt vi vej til netmaskerne og her lykkedes det os at spille sejren i hus. Det håber vi, at kunne gentage og dermed give endnu en god oplevelse her på egen bane.

Sejren kommer dog ikke af sig selv – naturligvis ikke. På modstanderens banehalvdel står et FC Sydvest mandskab, som indtil nu har spillet et ganske godt forår, så der skal uden tvivl en dedikeret og koncentreret indsats til.

- Vi står overfor et Sydvest mandskab, som er kommet godt fra start i foråret og er kravlet over stregen. Vinder vi, kan vi dog stifte plads. Så der er ingen tvivl om, hvor vigtig denne kamp er for begge hold. Sydvest har i vinterpausen forstærket sig og er på mange områder et godt hold. De foretrækker oftest at stå dybt og derfra blive farlige på omstillinger, som går via en god central midtbane til en offensiv med fart. Derfor kommer vi formentlig til at være meget på bolden og vi skal forsøge at spille os igennem det kompakte Sydvest mandskab. Samtidig skal vi være opmærksomme bagude. Sydvest har scoret mange mål og vil helt sikkert komme hertil med selvtilliden tanket godt op, forklarer cheftræneren, som har en stor tro på sit hold og på at det kan ende lykkeligt torsdag eftermiddag.

- Trods nederlaget til Frem har vi også selv en følelse af, at vi bevæger os i den rigtige retning. Vi har troen på at  vi kan vinde hver gang, vi går på banen. Det har vi også i denne gang. Men samtidig er vi også meget opmærksomme på, at  det kræver en 100% indsats at hive sejren hjem. Vi har fået god konkurrence om pladserne og alle byder sig til, og det bidrager til at vi udvikler os godt. Vi er positive og klar til at kæmpe for sejren, slutter Lars Justesen, inden det gælder foråret tredje hjemmekamp og endnu en forårsfinale.

Så når der skal frisk luft indenbords og benene skal strækkes efter Påskefrokosten, så læg vejen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena. Der er brug for alt den opbakning, der kan samles. Udover den spændende fodboldkamp er der er masser af hygge for både store og små på stadion. Det er Skærtorsdag kl. 15.00 at Jammerbugt FC mod FC Sydvest fløjtes i gang.