Facebook

Endnu en målrig sejr til Jammerbugt FC

Traeningskamp_-_JFC_AaB_foraar_2014.jpg
05-03-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kunne tirsdag aften notere sig for anden sejr i træk, og det igen med fire mål fra fire forskellige målscorere.

Forrige tirsdag blev det til en 4-1 sejr over Randers Freja, hvor alle fire Jammerbugt FC scoringer faldt i anden halvleg. Denne tirsdag blev det til 4-0 over AaB’s reserver, men denne gang med alle scoringerne i de første 45 minutter.

Og den kom da også godt fra start, den blå bølge. I kampens første minut blev kampens første angreb rundet af med at sende bolden i nettet til 1-0. Det var Patrick Ehlers som tidligt satte Jammerbugt FC i førersædet, og små ti minutter senere sørgede Nicklas Sørensen med en sand perle for at øge denne føring til 2-0. Ude ved sidelinjen opfangende den unge Jammerbugt FC spiller en løs bold, og herfra så han i samme sekund, at AaB keeperen var kommet for langt ud af sit mål. Uden den store betænkningstid og med kun den ene berøring, sendte Nicklas Sørensen bolden i en lang blød buge over keeperen og over i det lange hjørne. Jammerbugt FC havde nu sat sig massivt på kampen, og det overtag fastholdte de blå de resterende 80 minutter.

Jammerbugt FC sad på spil og chancer, og kun få gange nærmede AaB sig Simon Enevoldsens mål, og når det skete, sørgede Jammerbugt FC’s sidste skanse for at det ikke blev til mere end chancer.

Da kampen rundede sin halve time var det tid til endnu et Jammerbugt FC mål. Det var den altid duelstærke Søren Reese som steg til vejrs og på et kraftfuld hovedstød dirigerede et hårdt og præcist hjørnespark fra Martin Pedersen i nettet.

Inden pausen nåede det også at blive til 4-0. Denne gang var det Nicklas’ brormand Sonny Jakobsens tur til at score et af de bedre mål. Direkte på frispark fra kanten af feltet sendte Sonny bolden over muren og i nettet via foden af den ene stolpe. 4-0 til Jammerbugt FC.

Trods chancer til flere mål efter pausen forblev det ved de 4-0, som dermed blev slutresultatet på en kamp, hvor Jammerbugt FC fra første til sidste fløjt havde initiativet og viste at de er på rette vej med formen inden det går løs for alvor sidst på måneden.

Inden er der dog flere forberedelser som skal klares, og næste træningskamp bliver mod divisionskollegaerne fra Thisted FC næste tirsdag d. 11. marts kl.18.00. En kamp som spilles i Thisted.


Et velfortjent hvil blev det til i anden halvleg for målscorerne Partrick Ehlers, Nicklas Sørensen, Sonny Jakobsen samt en velspillende Victor Rafael.