Facebook

Endnu en stor udfordring venter i Kolding

SoerenVP.jpg
02-04-2018

Af Thomas Jansen

Mandag aflægger Jammerbugt FC Kolding IF et visit, når det gælder forårets 4. runde. Her skal der følges op på en lovende sæsonstart med endnu en god præstation.

Som Jammerbugt FC lagde Kolding IF også ud med en premieresejr, men siden er midtjyderne blevet ramt af to nederlag på Sjælland, senest Næstved Boldklub. Mandagens værter må derfor være særligt indstillet på at komme tilbage på sporet, når Jammerbugt FC tjekker ind. 

Hos Jammerbugt FC er der indtil videre hentet syv point i de første tre runder, og det har løftet selvtilliden i Jammerbugt FC lejren til nye højder. Dog er fokus stadig på udvikling af holdets kompetencer, og med bevis for, at indstillingen er helt rigtigt, så er der grund til at tro på flere gode resultater, men det kræver hårdt arbejde. Det gælder også mandag i Kolding, som repræsenterer endnu en svær kamp.

- Vores fine start har helt sikkert givet os et godt rygstød og en god portion selvtillid, fordi vi ved, at vi kan være med og vi kan blive ved med at trykke de andre hold igennem en hel kamp. Det viste vi både mod Middelfart og Marienlyst, hvor vi laver to flotte comebacks i 2. halvleg i begge kampe. Nu skal vi bare arbejde videre og bevare vores ydmyghed og hårde arbejde, for så venter der flere point og sejre, lyder det målrettet fra Jammerbugt FC’s midterforsvarer, Søren V. Pedersen, som udover de syv point og tager flere positive aspekter med fra forårets tre første runder.

- Generelt har det fungeret godt for os, at vi er i rigtig god form. Vi kan arbejde igennem en hel kamp, og vi har et godt sammenhold på holdet. Vores relationer på banen bliver hele tiden bedre, så vi skal blive ved med at udvikle os. Jeg synes ikke som sådan, at der er noget, der ikke er fungeret godt. Vi har lavet nogle personlige fejl, som har kostet, men jeg kan ikke rigtigt pege på noget generelt, som ikke har været godt i kampene, forklarer Søren.

Selv har Søren bidraget med begge scoringer i 2-2 kampen hjemme mod Middelfart, men han har også været med til at lukke mål ind i eget net. Han er ikke tvivl om, hvad han helst fokuserer på, selvom han da også gerne bidrager i det offensive spil.

- Min egen sæsonstart har generelt været fin, men jeg er ikke tilfreds med nogle af de mål, vi har lukket ind, og hvor jeg har været indblandet i nogle af dem. Jeg vil trods alt hellere holde nullet end at score, selvom det går godt nok på den front, smiler forsvarsspilleren inden han ser frem mod mandagens opgave.

- Det bliver en svær kamp i Kolding, som alle andre, men vi skal arbejde hårdt for hinanden igennem hele kampen. Det bliver vores første kamp på græs, så vi ved ikke helt, hvad vi kan forvente af banen, så det er ekstra vigtigt, at vi arbejder for hinanden, for så tror jeg også, at der venter point.

Skulle det blive til alle tre, kan Jammerbugt FC trække væk fra Kolding IF, der ligger med 11 point, mens Jammerbugt FC har 14. Trækker værterne derimod det længste strå, så er mandagens to duellanter pludselig lige på point. Med andre ord venter endnu engang en både svær og vigtig kamp. Men de blåblusede har vist, at de har, hvad der skal til for at spille med i oprykningsspillet. Mandag kl. 15.00 hedder opgaven Kolding IF på udebane.

Husk du kan følge kampen live online på Mycujoo.tv - klik her