Facebook

Endnu en tæt dyst i sigte

017_kopi.JPG
16-09-2016

Af Thomas Jansen

En ny kamp venter forude og der er ikke så meget tvivl om, at de blåblusede fra Jammerbugten ser frem til at komme i kamp igen. 

Den sene scoring og nederlaget hjemme til Kjellerup IF var lidt en mavepuster, men skuffelsen er nu erstattet af nyt mod og en iver efter at sikre tre vigtige point ude mod Odder.

Inden en sidste evaluering af skuffelsen mod Kjellerup, trækkes der dog alligevel lige en ekstra mundfuld luft af cheftræner Martin Pedersen.

- Den var hård, konstaterer Martin P, inden han kigger op og bliver mere fast i mælet;

- Men der er ikke tid til at have ondt af os selv. Indsats, attitude og vilje til at ville vinde, synes jeg var som den skulle være over hele linjen. Med nederlagene sniger sig dog lidt usikkerhed ind, og med to meget lige halvlege og en kamp på vippen, bliver vi måske lidt bange for at tabe. Og gør man det, ja så taber man tit, fortæller cheftræneren, der i skyggen af de seneste nederlag finder positive lyspunkter i form af en god udvikling hos sit meget unge mandskab, der lærer hver eneste dag og i hver eneste kamp.

- Der er mange fine indsatser, også blandt de helt unge spillere. Vi mangler lidt rutine i situationer som den mod Kjellerup, men vi skal fortsætte med at fokusere på det hårde arbejde og på hele tiden af forbedre os, både taktisk, teknisk og mentalt. Det er tætte kampe og de vil også tippe til vores fordel på et tidspunkt.

Dette skulle gerne ske allerede i kommende weekend, hvor der på ny er 2. division på programmet. Her venter Odder på udebane, og igen forudser Marting Pedersen en tæt dyst, der afgøres på marginalerne.

- Det bliver jævnbyrdigt igen. Odder har gode spillere, de er fysisk stærke i bagkæden og aggressive i offensiven. Vi er selvfølgelig opmærksomme på deres forcer, men vi ser i ligeså høj grad indad. Vi skal sørge for at præstere vores bedste og overholde vores aftaler over hele banen. Troen er intakt og vi klør på, lyder det afsluttende fra Martin P.

Han sender sit hold i kamp lørdag d. 17. september kl. 15.00 i Odder.