Facebook

Endnu et af sæsonens højdepunkter venter søndag

24c38518c4045c0c6244e2e75782bc37.jpg
Zinck spår en tæt fight i lokalopgøret mod Thisted FC, som det var tilfældet i sidste weekends 1-0 sejr over Aarhus Fremad
24-08-2013

Af Thomas Jansen

Sidste weekend spillede Jammerbugt FC en af sæsonens rigtig spændende kampe og denne weekend følger en ny af slagsen.


Søndag d. 25. august venter nemlig lokalrivalerne fra Thisted FC på udebane. Alle sæsonens kampe er vigtige, men der er nogle enkelte man ofte ser særligt frem til, og sidste weekends kamp mod Aarhus Fremad er en af dem. Thisted FC er en anden. Med andre ord venter et spændende lokalopgør i Thisted søndag eftermiddag. En kamp hvor alt kan ske i følge Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck.

- Thisted FC har gjort meget ud af at gøre os til favoritter, men jeg mener ikke det er helt korrekt. Det er altid svært at spille på Lerpytter og vi skal arbejde ekstremt hårdt hvis vi skal have noget med hjem. Jeg vil dog på ingen måde underspille vores rolle, for jeg mener vi har et godt hold. Men favoritter er vi ikke. Vi har haft taget på Thisted på det seneste, men alt nulstilles i sådan et lokalopgør. Det er en fifty-fifty kamp, hvor alt kan ske, understreger Bo Zinck, som dog heller ikke lægger skjul på at målet er tre point.

- De har et rutineret hold med utroligt mange divisionskampe, og vi får vores sag for. Men vi går hundrede procent efter sejren. Vi har et godt hold, så jeg tror på det, men det bliver svært, forsikrer Zinck og tilføjer;

- Det afgørende bliver hvilket hold der er bedst til at holde de andets styrker nede. Det har begge hold kompetencerne til.

Der er altså masser at se frem til i søndagens lokalopgør, og håbet fra Bo Zinck og holdets side er derfor også at mange vælger at tage turen til Thisted.

- Det bliver spændende og vi glæder os . Jeg håber der kommer mange tilskuere, også fra Jammerbugten. Vi får brug for opbakningen, opfordrer cheftræneren, der slutter af med en hilsen til sin gode ven og tidligere kollega i Jammerbugt FC, Henning Pedersen.

- Det er altid rart at møde HP igen, men de har jo revanche til gode fra de sidste par gange, så de er sat op. Men bare rolig, det er vi også.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.00 søndag d. 25. august i Thisted, og forhåbentlig kan den blå bølge rulle hjem med alle tre point fra lokalopgøret.

Kom og bak drengene op – stå skulder ved skulder når den blå bølge ruller!